Izvrnuto obrnuto – Disneyjev crtić zbog kojeg se rone suze

Film na Gorici

Zvučnici probijaju

Crtić mi se svidio. Vrlo je duhovit i zabavan. Potaknuo mi je emocije stoga sam se rasplakala dva, tri puta. Sretno je završilo tako da sam sa kina na Gorci otišla nasmijana. Kad smo kod kina zvučnici su mi probili bubnjiće.

Lora Pavić

Tužan, sretan, neutralan

Film mi se svidio jer je jedini Disney film koji nisam pogledao u kinu prije. Puno je drugačiji od ostalih i zato mi se sviđa. Disneyevi filmovi su uglavnom sretni s tužnim raspletom i sretnim završetkom. Ali ovaj film je 80% tužan, a ostalih 20% vremena sretan i neutralan.

Ven Šimac (13)

Sretni u San Franciscu

Crtić “Izvrnuto obrnuto” govori o djevojčici Rajki i njezinim osjećajima. Osjećaji se zovu: Sreća, Tuga, Gadljivost, Strah i Bijes. Oni joj pomažu kroz cijeli životm, pogotovo sad kad se preselila u San Francisco. Rajka je pobjegla i cijeli njezin svijet u glavi se urušava, ali Tuga je sve spasila i Rajka i njezina obitelj su bili sretni u San Franciscu.

Nora Škarica (10)

Bilo je suza

Film mi se jako svidio. Po meni je bio jako emotivan. Bilo je suza, malo smjeha i slično. Većinu filma je bila buka od koje nisam čula, ali ipak sam uspjela iskazati emocije. Najdraža mi je bila Sreća. Također su mi se svidjele i ostale emocije. Zanimljivo mi je to što su sve emocije upravljale Rajkinim životom.

Marijeta Jolić (10)

Vrijedni i dosjetljivi autori

U ovom crtiću se radi o tome kako djevojčicom Rajkom upravljaju bića: Sreća, Tuga, Strah, Gadljivost i Ljutnja. Oni su kao dio nje. Čuvaju njene uspomenei lijepe događaje njenog života. Ovaj crtić je vrlo emotivan i osjećajan, ali bilo je smiješnih i lijepih trenutaka. Neki trenutci su bili toliko osjećajni i tužni da smo ja i moja prijateljica plakale. U ovaj crtić je uloženo mnogo truda. Neki ljudi koji su napravili i stvorili ovaj crtić sigurno su bili osjetljivi, maštoviti, vrijedni i dosjetljivi. Scrtić mi se jako svidio zbog toga što sam navela u zadnje tri rečenice.

Chiara Gostijanović (10)

Podijeli s prijateljima
64.
MEĐUNARODNI DJEČJI FESTIVAL ŠIBENIK - HRVATSKA
22. lipnja - 6. srpnja 2024.
MDF_PLakat

Izdvojeno:

Kategorije

društvene mreže