Igra se nastavlja: Bilo nam je smiješno… uglavnom

Kazalište Prijatelj, Zagreb

 

Ova mi se predstava svidjela jer je bila presmiješna. Govori o zločestoj i djetinjasto i djeci koja nemaju poštovanja prema svome ocu. Najsmješniji događaj mi je kada dječak skida hlače. Mislim da se djeca trebaju bolje ponašati prema ocu jer i on zaslužuje odmor kao i oni.

Rafaela Rebac, 11

 

Predstava je bila smiješna ali predjetinjasta. Radilo se o dvoje djece koja su se svako malo htjeli igrati i igrati. Djeca su bila naporna i izvodila su gluposti ali zato smo se smijali tijekom cijele predstave. Tata nije bio raspoložen za igru s djecom jer se želio odmoriti. Na kraju se ipak igra s njima.

Matea Palinić, 11

 

Bilo je grozno. Predstava su zapravo spojene pjesme Grigora Viteza, ali su ih loše spojili. Predstava nema radnje. Na pola predstave je jednom glumcu mikrofon prestao raditi, pa se čak nije niti čula. NEMA RADNJE!

Sonja Dušek, 13

 

Predstava Igra se nastavlja bila je smiješna. To mislim zato što su se glumci cijelo vrijeme glupirali. Najsmješniji dio bio mi je kada su djeca morala počistiti sobu, a prije su se igrali i nije mi se spavalo, kada su morali očistiti sobu onda im se jako spavalo. Ova predstava mi je bila jako zabavna.

Lila Martinović, 9

 

Ova predstava je zanimljiva. Bilo mi je odlično što je uloga dječaka (Filip) toliko dobro odglumljena. Apsolutno sva djeca su se smijala. Tijek radnje je bio odličan. Bilo mi je dosta impresivno što su glumci zapamtili mnoštvo pjesama našeg poznatog pisca Grigora Viteza. Sve u svemu i gluma i scenografija (pjevanje ne baš) su za svaku pohvalu.

Barbara Bujas, 12

 

Predstava mi se jako svidjela. Pokazuje odnos između brata, sestre i tate. Brat i sestna se vole igrati, a tata skupa s njima. Djeca se žele igrati do kasno u noć, a tata im govori da idu spavati, ali djeca ne žele dok tata nije viknuo i tek su ga onda poslušali i išli spavati.
Mia Škarica, 11

 

Ova predstava mi je bila dobra i svidjela mi se zato što su glumci bili dobri i bilo je smiješno i zanimljivo. Najbolji dio je bio kada su se zezali s tatom. Bilo je dobro, ali možda ne za moju uzrast, nego za malu djecu i bebe, ali meni se svidjelo i bilo mi je dobro.
Petra Pažanin, 12

 

Predstava je vrlo zanimljiva. Nasmijala je i odrasle i djecu, što je dobro. Glumci su izvrsno oponašali djecu. Talentirano su zapamtili pjesme Grigora Viteza. Glumac koji je glumio dječaka je bio iznimno dobar.
Jakov Marinković, 12

 

Ova predstava je bila odlična. Bila je jako zanimljivo. Na predstavu je došlo jako puno ljudi. Publika se mnogo smijala. Glumci su uspješno oponašali djecu. Najdraži dio mi je bio kada su zezali svog tatu. Pjevali su mnoge pjesme. Također su recitirali mnoge pjesme Grigora Viteza. Pretpostavljam da se svima u publici predstava svidjela.
Nora Dubravica, 12

 

Podijeli s prijateljima
64.
MEĐUNARODNI DJEČJI FESTIVAL ŠIBENIK - HRVATSKA
22. lipnja - 6. srpnja 2024.
MDF_PLakat

Izdvojeno:

Kategorije

društvene mreže