Hotel Medo podijelio Norce: Nekima poučna, nekima prazna

Predstava o tri sestre medvjedice već je gostovala u Šibeniku, no ovo je prvi put da je “Hotel Medo” gostovao na Međunarodnom dječjem festivalu

Hotel bez nogu 🙂

Predstava ”Hotel Medo” smiješna je predstava o tri medvjeda koja vode hotel u koji noge (osim njihovih) nisu stupile 20 godina. Kad im dođe telefonski poziv za prenoćište u kojem ljudi objašnjavaju da žele odsjesti u njihovu hotelu, medvjedi se razvesele i pristanu. Prvi put u 20 godina oni odluče očistiti hotel. Otkriju se neke tajne i medvjedi se najbolje zabave u posljednjih 20 godina. Meni se predstava svidjela.

Marta Živković (10)

Povratak u prošlost

Predstava mi se jako svidjela. Dok sam gledala predstavu osjećala sam se kao da sam se vratila u rano djetinjstvo.

Nora Krnić (11)

Duhovita i zabavna

Ova predstava me oduševila. Bila je sjajna. Govorila je o tri medvjedića koja su vodila jedan hotel, Hotel Medo. Predstava mi se svidjela jer je bila duhovita, zabavna i zanimljiva. Željela bih da bude više ovakvih posebnih predstava na MDF-u.

Tonka Juras (10)

Odlična, ali ne i smiješna

U predstavi su glumile tri medvjedice koje su radile u hotelu, ali u taj hotel nitko nije došao 20 godina. Hotel Medo je odlična predstava, nije bila smiješna. Predstava je bila dobra i najgore je što je predstava kratko trajala.

Nikola Borojević (12)

Panika među sestrama

Tri sestre imena Tupete, Mupete i Lupete imale su hotel koji se zvao Medo. Imale su velikih problema s popularnošću jer 20 godina nitko nije došao, ali… jednog dana zazvonio je telefon. Osoba iza slušalice je rekla da dolazi toga dana. Sestre su se uspaničile zato što hotel nije bio u najboljem stanju. Lupete je donijela metlu i krpe da sve počiste, ali Lupete je imala jednu tajnu. 20 godina je skrivala pismo namijenjeno starijoj sestri. Mupete (najstarija sestra) bila je jako ljuta ali su se pomirile. Tupete i Mupete su razmišljale kako bi upalile lampice koje je našla Lupete. Za to vrijeme Lupete udari čekićem po prekidaču i lampice se upale. Veselje je bilo kratko jer osoba opet nazove i kaže da će doći sutra… ali s prijateljima, no lampice se ugase, a Mupete kaže ”nema veze.” Meni je predstava bila odlična i preporučam svima da ju pogledaju.

Tara Šolić

“Stražari” mu skratili predstavu

Predstava mi se svidjela jer je smiješna i glumci su imali dobre kostime koje nas podsjećaju na medvjede. Nije mi se svidjelo to što su nas stražari pustili kasno i nismo na vrijeme našli mjesto, pa smo zbog toga mi neki morali stajati. Na moje čuđenje predstava je završila brzo. To nisam očekivao. Predstavu bih preporučio svima kao i druge.

Marin Belak (12)

Kratka i poučna

Predstava ”Hotel Medo” se održavala u kazalištu. Predstava je bila primjerena djeci uzrasta 3+. Bila je kratka i poučna. Hotel ”Medo” , u koji godinama nije došao nijedan gost, otvara vrata djeci koja pjevaju ispred. Hotel je neposjećen zbog izgradnje autoceste. Iz predstave učimo da ponekad ono moderno uništava tradicionalne vrijednosti. Predstava se svidjela mlađoj djeci jer je bila kratka, ali glumci su za pomoć oko nekih scena pitali publiku za pomoć pa su se djeca uključila. Sve u svemu, nije bilo loše. Ovo je bila jedna od boljih predstava na festivalu.

Lucija Gojčeta (12)

Prazna predstava

Ova predstava je bila prekratka i to mi se nije baš svidjelo. Kraj mi je bio nedovršen. Bila je nekako prazna predstava…

Valentina Podrug (12)

Sa sluhom, ali bez glasa

Predstava je bila ok. Bila je za mlađu djecu i ona su bila jako bučna za vrijeme predstave, a taman predstava za njih. Sve tri glumice su bile, u glasnoći, manje od makovog zrna. Doduše imale su sluha , ali ne i glasa! Iznenadilo me to što je trajala malo više od pola sata. Lepete je imala odlično krzno oko vrata koje mi je prvo upalo u oko kao voda u bocu malo šireg otvora od jedne litre. Ružičasti sako kojeg bih ja odmah maznula, a kad bi Lepete to otkrila rekla bi : ”Tko mi je ukrao sako???” što se na kineskom kaže: ”Ko mi sako mako???”

Nika Vlahović (12)

Jednostavno super!

Prva predstava na Festivalu u HNK koja mi se svidjela! Iako sam imala vrlo visoka očekivanja, “Hotel medo” ih je ispunio. Glumice zagrebačkog kazališta bile su zanimljive i nasmijale su nas. Hotel medo već je jedanput bio u Šibeniku, ali prvi put na Dječjem festivalu. Odlično, jednostavno, super!

Ivana Džojić (14)

Pronašla dijete u sebi

Predstava Hotel Medo mi se posebno svidjela jer govori o tri razigrana, šašava medvjedića koji vode sami bez ljudske pomoći hotel. Jako mi je žao medvjeda koje svi odbijaju i plaše se njihove pojave. Gledajući ovu predstavu i svu malu djecu oko sebe pronašla sam u sebi dijete. Postale su mi smiješne stvari za djecu kao na primjer svađa medvjedića i njihova imena Lupete, Mupete i Dupete. U predstavi mi se najviše svidjela kostimografija koja je obuhvaćala slatke, medvjeđe, krznene uši, duge, krznene čizme te kaputi i majice koje su bile različitih boja. Od medvjeda mi se najviše svidio Dupete jer je bio najmlađi, najljepši, najpošteniji, najdobročudniji…Dupete je popravio rasvjetu hotela te su zahvaljujući njemu počeli dolaziti gosti. Najsmiješnije mi je bila svađa između Lupete i Mupete zbog pisma no ubrzo su se pomirile jer ne mogu ništa jedna bez druge. Neke moje prijateljice nisu htjele ići gledati predstavu misleći da će biti naporna kao i većina predstava za malu djecu. Naprotiv meni je predstava bila jako dobra, jedino što sam zamjerila je to što nije imala zanimljiv tijek radnje, neke stvari su se ponavljale, ali ipak je to predstava za malu djecu.

Lucia Kostelac (12)

Podijeli s prijateljima
64.
MEĐUNARODNI DJEČJI FESTIVAL ŠIBENIK - HRVATSKA
22. lipnja - 6. srpnja 2024.
MDF_PLakat

Izdvojeno:

Kategorije

društvene mreže