GOSPODIN MRAK I TRI BIJELA ŠEŠIRIĆA: Dobro, a besplatno!

Kazalište Virovitica (Nova scena)

Podizanje samopouzdanja

Predstava mi se jako svidjela jer je bila veoma veoma veoma veoma veoma poučna i svidjelo mi se kako glumci glume. Šeširići su malo naporni, ali jako dobri prijatelji. Objasnili su gospodinu Marku i djevojčici kako moraju voljeti sebe i kako je bitna unutarnja ljepota. Mislim da su svim gledateljima podigli samopouzdanje. Nekima samo pouzdanje, a nekima pak samo samopouzdanje.

Katja Frua (13)

Nije bilo loše

Predstava je bila OK. Nije mi se baš svidjela jer je bila za malu djecu, ali ne mogu reći da je bila loša. U predstavi su se izvodile neke pjesme koje mi se baš i nisu svidjele. Na predstavi je bilo puno male djece s njihovim roditeljima koja su oduševljena predstavom.

Petra Grubišić (10)

Ne bojim se mraka

Ovo mi je prva predstava na Novoj pozornici. Bilo je mnogo djece. Ja se ionako ne bojim mraka, ali ova djeca su naučila što je zapravo mrak.

Marin Belak (13)

Utekla od mraka

Danas smo dobili zadatak ići gledati predstavu Gospodin Mrak i tri bijela šešira. Predstava je bila toliko dosadna da sam morala otići. Djeci su prezentirali da se ne boje mraka. Predstavu nisam pozorno pratila pa ne znam o čemu se radi.

Mia Karađole (11)

Previše glazbe

Ova predstava je dokaz da nisu uvijek u Kazalištu i na Ljetnoj najbolje predstave. U centru priče su Mrak i Žana kojima tri šešira pomagala da zaborave svu tugu. Jedino mi se nije svidjelo što je bilo dosta glazbe.

Ivo Šarić (14)

Dobro, a besplatno

Prvi sam put otišao na Novu pozornicu ispred OŠ Faust Vrančić. Iako je predstava bila za jako malu djecu, meni se svidjela, a govorila je o djevojčici kojoj je umrla baka i Mraku koji misli da ga nitko ne voli. Također moram reći da je lijepo da je ulaz na tu pozornicu besplatan.

Emil Erak (14)

Podijeli s prijateljima
64.
MEĐUNARODNI DJEČJI FESTIVAL ŠIBENIK - HRVATSKA
22. lipnja - 6. srpnja 2024.
MDF_PLakat

Izdvojeno:

Kategorije

društvene mreže