Genijalni genije i naporni ‘stražar’

Zaštitar se na vratima kazališta slijepo drži odredbe da samo dva novinara Nore mogu ući na predstavu. Ušlo ih je četiri, pa neka pati…

Lajk za Leonarda!

Predstava mi se jako svidjela. Svidjelo mi se sve, kostimi i glavni lik. Bila je izvrsna. Svidjeli su mi se i sporedni likovi. Zaista izvrsna predstava. Svidio mi se i Leonardo da Vinci.

Mario Delalić

Neshvaćena priča

Priča je veoma čudna i neshvaćena. Radi se o neshvaćenom geniju Leonardu i njegovom pomoćniku Francescu koji se bore protiv cijeloga svijeta. Na kraju Leonardo prevladava svoj strah.

Tina Čartolovni, 13

Otkrivena otkrića

Predstava mi se svidjela zato što su otkrili nova otkrića. U ovoj predstavi sudjelovali su Leonardo i Francesco. Oni su se borili protiv cijelog svijeta jer ih nitko nije shvaćao. Predstava je bila pustolovna i predobra i jako mi se svidjela.

Tin Vidović, 12

Ispod kade, ispod kade!

Kada sam vidjela da neke iz Nore ne puštaju u kazalište, pomislila sam da je predstava stvarno genijalna. Kad je počela, došle su mama i njezine četiri kćeri. Bile su tako razgovorljive, a jedna je mala stavila noge na rub lože, ali ju je mama upozorila. U predstavi su balončići od sapunice letjeli prema dolje umjesto prema gore i nisu se vrtjela dva kotača nego samo jedan. U kazalištu je bilo toliko bučno. Kod mene je bilo još bučnije jer su četiri djevojčice cijelo vrijeme govorile da je Francesco ispod kade, ispod kade, ispod kade! Cijelo vrijeme. Onda su glumci pokazali lutku koja je nalikovala na ukusni krumpir kojeg sam jučer jela uz pečenu kokicu i mlince gledajuću emisiju o zdravoj prehrani.

Nika Vlahović, 11

Opet taj stražar!

Htjela sam gledati predstavu i baš me zanimalo o čemu je, ali stražar nas nije pustio u kazalište. Bila sam tužna, ali sam shvatila da nisam jedina koja je ostala ispred kazališta. S ostalim članovima Nore sam otišla u šetnju po gradu.

Marta Šarlija, 12

Podijeli s prijateljima
64.
MEĐUNARODNI DJEČJI FESTIVAL ŠIBENIK - HRVATSKA
22. lipnja - 6. srpnja 2024.
MDF_PLakat

Izdvojeno:

Kategorije

društvene mreže