FANTASTIČNI KABINET PROF. VAKARMOVA: Muzika, trikovi i akrobacije

Cirkusko kazalište Kunos, Prez-vers-Noréaz, Švicarska (HNK u Šibeniku)

Impresionirana

Na početku je bio kratak uvod što dosad nije bilo u predstavama, barem na onim na kojim sam ja bila, također je na početku bilo gimnastičkih akrobacija. Svidjelo mi se to što je bilo mnogo dijaloga. Predstava je bila za 5+. Također su kroz predstavu bili mađioničarski trikovi, te razne ostale vrste trikova koji su me impresionirali. Publika je tijekom trikova pažljivo pratila i kasnije pljeskala. Scenografija je bila odlično postavljena, također su i zvučni i svijetlosni efekti bili odlični kao i kostimi izvođača.

Mihaela Mijić, 12

Ne da mi se pisati (1)

Sinoć se u Hrvatskom narodnom kazalištu izvodila zanimljiva predstava “Fantastični laboratorij prof. Vakarmova”. Izvođači su iz Švicarske. Tijekom cijele predstave su izvodli akrobacije.

Lucija Zekanović, 14

Na da mi se pisati (2)

Predstava je bila zanimljiva jer je bilo glazbe, postalo je zanimljivije kada je došao dio s biciklom.

Ven Šimac, 14

Nikako da završi

Dugo nisam u kazalištu gledao predstavu koju su izvodili akrobati koji su savršeno odradili svoj posao. Kazalište je bilo prepuno, što je poželjno. Bilo je puno stvari koje su mi se svidjele. Najbolje mi je bilo kada je akrobat izvodio trikove s biciklom i kada je svirao četiri instrumenta odjednom. Pred kraj mi je bilo dosadno jer predstava nikako da završi. Predstava se pokazala dobrom jer je i sam naš voditelj Marko bio na njoj. Iz dosade ili iz zabave, tko će znati?

Marin Belak, 14

Najbolja do sada!

Ova predstava mi se svidjela jer je bila smješna i zabavna. Svidio mi se dio s akrobacijama. Zvučni i svjetlosni efekti bili su odlično ukomponirani sa scenografijom. Ovo mi je najbolja predstava do sada koja se prikazivala u kazalištu. Dva su glumca odlično obavili posao u ovoj predstavi. U ovoj predstavi samo mi se nije svidjelo to što je trajala duže od sata, ali inače mi je sve bilo super jer je primjerena svim dobnim uzrastima.

Sara Juraga, 12

Podijeli s prijateljima
64.
MEĐUNARODNI DJEČJI FESTIVAL ŠIBENIK - HRVATSKA
22. lipnja - 6. srpnja 2024.
MDF_PLakat

Izdvojeno:

Kategorije

društvene mreže