‘Emil i detektivi’: Pravda je pobijedila! (a i predstava je odlična)

Zagrebačko kazalište mladih (Ljetna pozornica MDF-a).

Smiješni šešir

Predstava je bila dobra. Vidjela sam samo neke dijelove jer nije bilo mjesta. Najbolji dio bio je kad su se Emil i dječak s trubicom počeli tuči, ali ih je profesor zaustavio. Najsmješnije je izgledao čovjek sa šeširom.

Ana Konjevoda (10)

Bole noge

Predstava mi je bila super. Nisam je gledala skroz do kraja, zato jer nisam imala mjesto za sjediti pa sam stajala na nogama i tako su me noge puno zaboljele. Kad sam pronašla mjesto na skalama, ništa nisam vidjela. No, da sad sat vremena ne pišem o tome (kako ja nisam ništa vidjela i kako sam stajala na nogama)… Prijeđimo na predstavu. U predstavi su glumila djeca i par odraslih ljudi. Najdraži lik u predstavi bila mi je djevojčica po nadimku PROFESOR. Imala je preslatke naočale i školsku uniformu, te je bila malo drska i stroga pa zbog toga ona mi se je puno svidjela. Malo mi je žao što nisam ostala gledati predstavu, ali ipak sam sretna što sam barem mali dio predstave pogledala.

Gabrijela Čogelja (10)

Jedva se čulo

Predstava je bila odlična. Sviđa mi se to što ima puno glumaca, pogotovo djece. Malo mi je smetalo to što se jedva čulo to što su pričali. Sve u svemu ja sam zadivljena.

Sara Koljnrekaj (14)

Zbunjeni glumci

Ova predstava mi se svidjela jedino što me malo uspavala. Glumci su u nekim trenucima bili malo zbunjeni. Sve u svemu bilo je odlično.

Duje Šupe (12)

Zasluženi pljesak

Predstava ”Emil i detektivi” se održala na ljetnoj pozornici. Čim sam došla vidjela sam da je Ljetna puna k’o šipak. Predstava je napravljena po lektiri za 4. razred. Predstava je stvarno bila odlična. Pohvala svim glumcima. Mislim da su se stvarno potrudili pogotovo mnoštvo djece koja su glumila. Zaslužili su gromoglasni pljesak.

Lucija Gojčeta (12)

Sve joj se svidjelo

Meni se ova predstava jako svidjela. Sve mi se jako svidjelo. Predstava je odlična!

Ena Škarica (11)

Mala šefica

Predstava mi se jako dopala, ponajprije jer je jako dobro osmišljena i odigrana. Jako su mi se svidjeli glumci iz razloga što su bili djeca, a i zato što su jako dobro odigrali svoje uloge. Drago mi je što je Emil susreo prijatelje koji su mu pomogli pronaći novac koji je Emilova majka naporno radeći sakupila. Jako mi se svidjela djevojčica koja je bila šef malih detektiva. To je dokaz da su žene bolji šefovi od muškaraca.

Nepotpisano (??)

Emil i detektivi pali u drugi plan

Na putu do Ljetne pozornice u moje oči su upali Miki Maus i njegova Mini što mi je bio dobar znak. Walt Disney je uvijek dobar znak na DVD-u. Kada se spomenula u predstavi ”bakina pita” umrla sam od želje za okusom kao moja prijateljica za mafinom. Dok govorimo o mafinu… prolazila sam Pekarskom ulicom razmišljajući o svojim komentarima i jedva dočekala da ih nanesem na papir- moj SPAS! Crvena fotelja se činila baš udobnom, ali joj se nije posrećilo da je isprobam. Moram vam malo priznati da sam i tužna što se Festival dovukao do kraja. Ali (ipak ću gledati bolju stranu) u meni će vječno ostati duh i žar festivala koji je uvijek unosio svu radost u mene! Zato nikada neću dopustiti da zaboravim ovaj osjećaj! Molim vas festivalci ne zaboravite na ovaj festival i neka zauvijek unosi sreću u vas.

Nika Vlahović (12)

Velika poruka

Predstava je bila vrlo zanimljiva i ima veliku poruku. Kako Emil traga za novcem po Berlinu, Emil je uspješno pronašao novac. Na kraju policija je uhitila lopova i Emil je dobio nagradu.

Mia Karađole (10)

Lektira

Meni se ova predstava svidjela jer su sudjelovala djeca i odrasli. Inače meni je to bila i lektira. Bilo mi je sve super osim što je gospodin s cilindrom ukrao novce. Ali sve je prošlo OK, da kažem da je Emil za pronalaženje lopova dobio novčanu nagradu. Pouka je: sve je dobro što se dobro svrši!

Nora Grubišić (11)

Podijeli s prijateljima
64.
MEĐUNARODNI DJEČJI FESTIVAL ŠIBENIK - HRVATSKA
22. lipnja - 6. srpnja 2024.
MDF_PLakat

Izdvojeno:

Kategorije

društvene mreže