EL CRIC: Prepiranje na domišljat način

Aleksandar Đikić, Diana Fureš

 

Predstava je bila zanimljiva i čudna. U predstavi muž i žena žongliraju, plešu i rade akrobacije. Meni je predstava super.

Viktor Vlahov, 10

 

Ovaj show je bio odličan! Izvođači su bili smiješni i zabavni. Posebno nas je dojmila vatrena točka u kojoj su izvođači koristili zapaljene baklje i kolutove. Voljele bismo ponovo vidjeti sličnu izvedbu.

Gabi Goleš, Ema Mucić, Ava Klisović, Lorena Mikuličin, 11

 

Predstava je bila odlična, smiješna i zabavna. Bile su dvije točke, prva s akrobacijama, druga s vatrom. Voljela bih da ima manje govora. Najbolji dio mi je bio kad su radili akrobacije i trikove. Voljela bih da je opet pogledam.

Ani Zeljak, 10

 

Bilo je super. Gospođa Cric i gospodin Cric su bili smiješni i zabavni. Meni se najviše svidjelo kad je gđa Cric plesala sa vatrenim kolutom. Mislim da se mlađoj djeci još više svidjelo.

Petra Slavica, 11

 

U nedjelju 20. 6. 2021. polaznici novinarske radionice Nora uputili su se na Trg kralja Držislava u 19:30 kako bi pogledali predstavu pod nazivom Zezanimacija. U ovoj predstavi se radi o muškarcu i ženi koji se na vrlo zanimljiv i domišljat način prepiru. Predstava je dobra ako ste po gradu i ne znate što ćete raditi. Ova predstava će vam vrlo lako izmamiti osmijeh na lice. Ako negdje vidite neku predstavu pod nazivom El Cric savjetujem vam, pogledajte je!

Petra Vudrag, 10

 

El Cric show je perfomance u kojem sudjeluju muž i žena. Izvode akrobacije i plešu. Performance je bio jako čudan. Ali opet i jako zanimljivo. Uglavnom show je bio jako zabavan.

Tomislav Palinić, 12

 

Ovaj show su izvodili dvoje ljudi. Oni su radili razne akrobacije. Bio je namijenjen mlađem uzrastu. Najviše su mi se svidjele akrobacije na kraju koje su se izvodile s vodom. Na početku je bilo dosadno, ali kraj je bio dobar.

Marijeta Rupić, 12

 

Show je na početku bio malo dosadan jer sam sve te trikove već vidjela. Show je bio namijenjen dječjoj generaciji. Najzanimljivija točka mi je bila s vatrom.

Antonia Burazer, 12

 

Bilo je jako zanimljivo. Posebno mi se svidjelo kada su žonglirali s zapaljenim bakljama. Također mi se svidjelo kad su izvodili trikove s obručom i kristalnom kuglom. Uglavnom show je bio jako smiješan i zabavan.

Ema Lozančić, 12

 

U nedjelju 20. lipnja se održala predstava El Cric. To je šaljiva izvedba. Izvođači su na smiješan način pokazali baratanje bakljama, kolutovima i čunjevima. Predstava je bila zanimljiva i smiješna svi su predstavu gledali u čudu. Kad su izvođači radili s vatrom osjećao sam se kao da mi radimo s vatrom, a ne oni. Oni putuju od mjesta do mjesta i izvode ovu čudesnu predstavu, EL CRIC.

Sara Skert, 10

 

Bila je lijepa i zabavna. Posebno mi se svidjelo kad su izvodili trikove s ogromnom pikulom i zapaljenim bakljama. Tamo su plesali izvodili akrobacije i svašta drugo. Jednom sam to radila s prijateljicom i zapalio se stol, a metalni nož je bio vruć pa smo ga bacile kroz prozor.

Lucija Mitas, 11

Podijeli s prijateljima
64.
MEĐUNARODNI DJEČJI FESTIVAL ŠIBENIK - HRVATSKA
22. lipnja - 6. srpnja 2024.
MDF_PLakat

Izdvojeno:

Kategorije

društvene mreže