EL BANANO: Smiješno i interaktivno

Pierrick St. Pierre (Kanada/Njemačka) (Trg kralja Držislava)

Presmiješno

Ja i moje prijateljice trebale smo ići u Kazalište na Male priče o nestašnoj Sonji ali su nam rekli da je prepuno što me iznenadilo jer jučer su pustili sve novinare. I tako smo pročitale u programu da se na Trgu kralja Držislava u 19:45 održava predstava El Banano. Iako smo zakasnile, ovaj ulični zabavljač je stvarno odlično obavio svoj posao: zabavio publiku. Stalno je pozivao djecu iz publike da mu se pridruže na sceni, a na kraju je pozvao dječaka po imenu Franko da nas sve ”obrani” od vodenih balona. Maleni dječak je udario većinu balona, ali sam se svejedno smočila. Možda mi je čak i drago što nas nisu pustili u Kazalište, jer da jesu nikako ne bih pogledala ovu presmiješnu predstavu.

Janja Perković (10)

Zapamtljiva predstava

Ova izvedba je bila odlična, izvodio ju je jedan izvođač, koji je činio dobar posao interakcije s publikom. Meni je izvedba bila zabavna, smiješna i zapamtljiva i nadam se da se sviđala drugima.

Nikola Borojević (14)

Šeširi i baloni

Danas se održala predstava u kojoj je gospodin Banana izvodio razne akrobacije sa šeširima, a na kraju i s balonima. Gospodin Banana je pozivao raznu djecu da mu se pridruže te njih učio razne akrobacije. Svima su se svidjele akrobacije posebno najmlađima jer bi im dao razne zadatke da mu stave šešir na glavu, prate njegove pokrete ili bacaju balone. Predstava je bila odlična samo je bilo malo teže pratiti njegove pokrete koje bi upućivao publici jer ne govori hrvatski.

Mia Karađole (12)

Sve shvatila

Meni se ova predstava svidjela smo zato što je šaljiva i neobična. U predstavi je jedan interesantan glumac. Glumac nije govorio našim hrvatskim jezikom već nekim stranim. Ali meni to nije smetalo, meni je bilo dovoljno da sam shvatila o čemu se radi.

Mia Borojević (11)

Podijeli s prijateljima
64.
MEĐUNARODNI DJEČJI FESTIVAL ŠIBENIK - HRVATSKA
22. lipnja - 6. srpnja 2024.
MDF_PLakat

Izdvojeno:

Kategorije

društvene mreže