Eko Eko, najveći hit prve polovice MDF-a

Norci su redom oduševljeni predstavom ‘Eko Eko’ u izvedbi Zagrebačkog kazalipta lutaka, koja se sinoć odigrala u Kazalištu.

Kao da je s glumcima

Predstava mi se jako svidjela iako nisam gledala prvih 15 minuta. Ovo mi je do sada najbolja lutkarska predstava koju sam osjećala kao da sam s glumcima na pozornici. Predstava mi se jako svidjela jer sam je i čitala.

Valentina Podrug, 11

Let u svemir

Ovo mi je do sada bila najbolja lutkarska predstava. Najviše mi se svidio do kada su lutke letjele u svemir.

Ana Rodin, 11

Svaka pohvala!

Najzanimljivija predstava dosad. Djeca su se jako smijala i pljeskala kao i ja. Najveće iznenađenje je uslijedio pojavom čudovišta. Svaka pohvala!!!!

Nika Ćoraš, 11 god.

Prebrzo završila

Ova predstava mi se jako svidjela. No, čini mi se da je završila prebrzo. Bila je to jednostavna priča sa sretnim završetkom. Lutke su bile dobro napravljene i smiješne. Jezik je bio razumljiv, ali razglas se na trenutke nije dobro čuo.

Roko Arbutina, 11

Napokon se i Tinu nešto svidjelo

Predstava mi se jako svidjela. Prvenstveno zbog sretnog završetka i dobre radnje. Najbolji dio mi je bio kada se Eko Eko vratio svojoj obitelji.

Tin Vidović, 12

Čudna i zanimljiva

Priča je pomalo čudna, ali zanimljiva. Najzanimljiviji dio bio je napad na vladavinu Zmaza i Njidua vladara koji ima neobično ime Đubre.

Tina Čartolovini, 13

Puštane goluba

Predstava je bila izvrsna. Svidjeli su mi se kostimi. Glavni lik je bio odličan. Glumci su prekrasno glumili. Svemir je bio prekrasan. Zločesto čudovište je pustilo goluba.
Nepotpisano

Čuvajmo okoliš!

Predstava mi se svidjela. Puno puta čujem da čuvamo okoliš. Tata mi je čuvar prirode pa se moram toga strogo držati. Predstava je bila humoristična.
Lucija Zekanović, 12

‘Zakuhavan’ završetak
Predstava ‘Eko Eko’ je jako zanimljiva i smiješna. Ovo mi je dosad najbolja lutkarska predstava jer su lutke bile jako smiješne i dobro napravljene. Najviše mi se svidio dio kad su letjeli u svemir na šarene planete. Osjećala sam se kao da sam s njima na pozornici. Svi su se smijali na naziv Veliko Đubre. Završetak je bio sretan i zakuhavan, jer su okupali smrdljivog kralja.
Ana Radin, 11

Čista petica!
Ja već odavno znam da je to odlična priča o jednom izvanzemaljcu po imenu Eko Eko. Predstava mi se jako svidjela. Bile su im jako dobre lutke. Bila je jako humoristična. Za mene je čista petica.
Marin Belak, 11

Podijeli s prijateljima
64.
MEĐUNARODNI DJEČJI FESTIVAL ŠIBENIK - HRVATSKA
22. lipnja - 6. srpnja 2024.
MDF_PLakat

Izdvojeno:

Kategorije

društvene mreže