D’OFFICE: Čudni pokreti i još čudniji zvukovi

Zineke Kabuki Company, Bruxelles, Belgija (HNK u Šibeniku)

Predstava mi se nije baš svidjela. Govori (iako se u njoj ne govori) o dvojici odraslih muškaraca i njihovim događajima u uredu. Predstava je imala i svojih smiješnih trenutaka što se i čulo po smijehu djece u publici koji bi se svakako malo pročuo u kazalištu. Glumci su odlično glumili i dočarali svaki događaj tijekom njihovog nastupa. Pouka ove predstave je, iako nisam u potpunosti shvatila, je da ljudi često zaglave u monotonost svojih poslova i da treba dopustiti mašti da nas vodi.

Janja Perković, 11

Ova predstavaje bila prava pantomima, bez ijedne izgovorne riječi. Trečina kazališta bilo je zauzeto što je malo, ali to je i logično zbog kišovitog vremena. Predstavu su glumili dva glumca koji su bili stvarno smješni i svojim pokretima izazivali veliki smijeh kod djece. U par situacija i roditelji su se slatko nasmijali. Iskreno meni je predstava bila malo dosadna jer nije bilo nikakvog dijaloga, ali to je i razumljivo jer glumci dolaze iz inozemstva. Predstava sve u svemu solidna.

Marin Belak, 15

Kad bi me netko pitao kako bih dala ime ovoj predstavi, to bi sigurno bio naslov “Čudni pokreti i još čudniji zvukovi”. U predstavi su glumila dva glumca koja su bila jako smiješna pogotov manjoj djeci. Malo sam kasnila pa nisam gledala predstavu od početka tako da ne znam što se događalo na početku, a ni na kraju nisam znala što se događa. Svoj maloj djeci predstaca je bila zanimljiva i svi su se smijali i pljeskali. Ja baš i nisam shvatila temu jer mi nije došla do izražaja. U predstavi glumci i nisu govorili pa je bilo teže pratiti što će reći.

Mia Karađole, 13

Predstava mi se nije svidjela, ali sam se tijekom predstave u kazalištu dobro zabavila. Zabavila sam se jer je blizu mene sjedila gospođa koja se jako glasno i čudno smijala da sam se i ja zbog nje počela smijati. Predstava mi se nije svidjela jer su glumci samo izvodili pokrete i čudne izraze lica. Osim gospođe koju sam već spomenila, neka mala djeca su se glasno smijala. Mislim da bi predstava bila mnogo bolja da su glumci govorili.

Petra Grubišić, 12

Podijeli s prijateljima
64.
MEĐUNARODNI DJEČJI FESTIVAL ŠIBENIK - HRVATSKA
22. lipnja - 6. srpnja 2024.
MDF_PLakat

Izdvojeno:

Kategorije

društvene mreže