Dobri dinosaur – Fleki najdraži glumac

Film na Gorici

Film za mlađe

Ovaj film mi se nije svidio. Nakon već dvadeset minuta gledanja sam se počela dosađivati. Djeca su se počela gađati kokicama i postajalo mi je sve hladnije. Sam film i ozvučenje je bilo dobro, no dobila sam dojam da je za mnogo mlađu djecu i zato mi se nije svidio.

Lucija Radetić (13)

Gađanje kokicama

Film koji sam gledala na Gorici nije bio baš zanimljiv, a i bio je za djecu mlađe dobi od mene. Mnogo djece oko mene se gađala kokicama i nije se bas čulo najbolje jer su pričali.

Nika Ćoraš (13)

Čarobna večer

Došla sam na Goricu s društvom misleći da nas čeka neki super film, međutim dočekao nas je crtić o dinosaurima. Mjesta nije nigdje bilo pa se nas šest naslagalo na neki banak koji je milju bio udaljen od platna, stoga ništa nismo čuli. Pogled mi je cijelo vrijeme bježao na pun mjesec koji je neumorno sijao bijelu svijetlost zbog koje se nisu vidjele okolne zvijezde. Atmosfera je bila divna. Sva su djeca zainteresirano gledala film i gađala kokicama, roditelji su ih oprezno pratili pogledom, a ja sam ne mareći za film uživala u ugođaju s ljudima koje volim. Večer je doista čarobna, šteta da je ne iskoristite dok još možete.

Katja Frua (15)

Svaki lik jedinstven

Film je bio odličan, imao je lijepu priču, zanimljive likove i lijepu grafiku. Priča je imala tužne, smiješne i zanimljive trenutke, ali i neke trenutke koje nisu bili za djecu. Svaki lik je bio jedinstven na svoj način i to je činilo jako dobar film.

Nikola Borojević (13)

Gorica puna djece

Film je bio super. Smiješan je, zabavan i pomalo tužan. Gorica je bila puna djece koja su međusobno komentirali film. Bili su zainteresirani za film. Film je predugo trajao pa je nekoj djeci dosadilo i oni su otišli.

Petra Grubišić (10)

Fleki najdraži glumac

Crtani je bio predobar. U nekom djelu je bilo tužno. Film je imao zanimljivu priču samo što mi se jedna scena nije svidjela. Fleka mi je najdraži glumac u predstavi. Nakon predstave su svi bili na neki način tužni. Sve u svemu crtani je bio fenomenalan. Pouka: NE SUDI PO IZGLEDU!

Katarina Zekanović (11)

Podijeli s prijateljima
64.
MEĐUNARODNI DJEČJI FESTIVAL ŠIBENIK - HRVATSKA
22. lipnja - 6. srpnja 2024.
MDF_PLakat

Izdvojeno:

Kategorije

društvene mreže