DO KRAJA: Opće oduševljenje!

Dramski studio „Ivana Jelić“, HNK u Šibeniku (Ljetna pozornica)

Meni se iskreno ova predstava svidjela, najbolja do sada na festivalu. Predastava mi je bila do sada najsmiješnija kao i cijeloj publici. U predstavi se događalo: jedna cura koja radi u pivnici nije imala novca za operaciju, pa joj je ekipa iz pivnice odlučila pomoći. Oni su odlučili postati striperi i zaraditi novac za operaciju.

Filip Šarlija, 13

Po naslovu ove predstave nisam znala što očekivati zato što nisam gledala film. Ova predstava mi se svidjela zato što govori o tome da se pravi prijatelji zaista poznaju u nevolji. Naime dečki su odlučili pomoći svojoj prijateljici bez obzira na prepeke koje su ih u tome spriječavale. U ovojoj predstavi radilo se o sedam prijatelja i njihovoj prijateljici kojoj su potrebni novci za operaciju, ali ona je odbijala pomoć prijatelja. Oni su bili toliko uporni da im to nije bila jača strana. Otišli su do prijateljice iz škole koja se bavila plesom i ona ih je podučila. Ubrzo je došao nastup i sa njihovim plesom je završila. Ovo je po meni odlična predstava.

Petra Mušić, 11

Predstava mi se jako svidjela jer govori o smislu prijateljstva. Grupa prijatelja je odlučila ponuditi pomoć, bili su spremni na sve da pomognu svojoj prijateljici. Predstava je prikazana na smiješan način i preporučujem je svima.

Lucija Brajković, 13

Današnja predstava koja je bila izvedena na Ljetnoj pozornici je bila super. Predstava je jako zanimljiva i totalno prilagođenas mom uzrastu, što mi se jako svidjelo. Na neki način, predstava je bila i jako poučna. Govori o tome kako je bitno imati dobrog prijatelja koji je uvijek tu za tebe. Mislim da je ovo definitivno najbolja predstava na ovogodišnjem festivalu, barem za sada predstava mi se jako svidjela i definitivno bi je svima preporučila da je pogledaju.

Nika Barišić, 14

Ova predstava je najbolja predstava koju sam ikad pogledao! Bilo je svakakvih scena. Od suza do smijeha pa sve do ljutnje. Cilj predstave je bio da pomognu svojoj prijateljici koja je bolesna. Pomogli su joj tako da su plesali za novce kako bi mogla na operaciju. Najsmiješniji dio u predstavi je bio pred kraj kad su počeli plesati.

Nora Škarica, 13

Predstava je bila odlična. Sviđa mi se tema predstave i to što bi njeni prijatelji učinili bilo šta da pomognu prijateljici. Bilo je puno smiješnih trenutaka. Glumci su jako duhoviti. Poznajem večinu glumaca tako da mi se svidjelo što su se zvali pravim imenima. Sve u svemu predstava mi se jako svidjela.

Lola Martinović, 13

Danas 18.6.2019. sam na Ljetnoj pozornici gledala predstavu „Do kraja“. Ovu predstavu su glumili glumci iz dramskog studija Ivane Jelić. To je skupina iz Šibenika. Ova predstava je bila odlična. Nije baš bila za manji uzrast, iako je bilo dosta male djece. Bilo je vrlo smiješno, ali iz sve te komedije se može izvući pouka, a to je: za pravog prijatelja je vrijedno učiniti sve. Radi se o tome da 7 dječaka pomažu curi Luci da skupi novac za operaciju. Novac su odlučili skupiti plešući. Bilo je baš smiješno što ti dečki i nisu baš znali plesati. U početku se nisu baš trudili, a kad bi se sjetili za koga i zašto ovo rade odmah bi dali sve od sebe. Nisam još vidjela sličnu predstavu. Većina ih radi na temu neke basne, bajke ili slično, ali ova nije i to mi je baš odlično. Puno sam oduševljena ovom predstavom i mislim da sve predstave moraju biti slične.

Petra Lastavica, 13

Podijeli s prijateljima
64.
MEĐUNARODNI DJEČJI FESTIVAL ŠIBENIK - HRVATSKA
22. lipnja - 6. srpnja 2024.
MDF_PLakat

Izdvojeno:

Kategorije

društvene mreže