Djelo iz lektire osvanulo na Maloj loži

‘Poštarska bajka’ predstava je Gradskog kazališta mladih iz Splita.

Dobila autogram
Poštarska bajka mi je bila super! Na kraju sam ja i moje dvije prijateljice dobile autogram od Slavka, ali prezime nemam pojma! Predstava je bila pijevna i plesna. Guzica/stražnjica me jako boljela, a moja prijateljica je otišla zbog toga! HAHAH 😀
Nika Manojlović (12)

Pošten, pravedan i naivan
Priču Poštarska bajka čula sam već puno puta i imala sam je za lektiru. Ovog puta sam odlučila pogledati predstavu. Moram priznati da mi se knjiga više svidjela, ali predstava je također bila dobra. U predstavi su glumila tri glumca. Svi glumci su dobro odigrali svoje uloge, ali ipak mi se najviše poštar Kolbaba jer je pošten i pravedan, ali za današnji svijet i današnji način života je možda i prenaivan. Poštar je bio zbunjen i smotan, ali i pomalo simpatičan. Imao je smiješnu odjeću što je bilo jako privlačno. Naravno, najviše mi se svidio kraj predstave jer je izgubljeno pismo pronašlo vlasnika i zahvaljujući poštaru Kolbabi zaljubljeni par se opet gledao u oči s puno ljubavi i nježnosti.
Lucia Kostelac (12)

Zbunjen i smotan
Priča Poštarska bajka mi je već odavno poznata i sviđa mi se. Poštar je bio cijeli zbunjen i smotan, ali mi je bio simpatičan. Predstava mi se svidjela, ali glumica koja se derala mi je išla na živce (probila mi je bubnjiće). Najviše mi se svidio poštar Kolbaba.
Marta Štampalija (12)

Podijeli s prijateljima
64.
MEĐUNARODNI DJEČJI FESTIVAL ŠIBENIK - HRVATSKA
22. lipnja - 6. srpnja 2024.
MDF_PLakat

Izdvojeno:

Kategorije

društvene mreže