‘Dječak Mravac’: Superheroj koji je zbilja super!

Norci su i sinoć bili na legendarnim goričkim skalama..

Popularnost

Film je bio super. Bio je poučan. Živcira me to što moraš biti popularan da se ističeš među drugima.

Lucija Zekanović (12)

Ružna buha

Film mi se jako svidio jer govori o superjunaku koji je postao junakom slično kao Spiderman. Njega je umjesto pauka ugrizao mrav. Film mi se samo nije svidio kada su slabići bili zlostavljani. Najgori lik mi je bio čovjek buha koji je bio ružan. Najsmješniji mi je bio trenutak kada je Amanda stajala ispučenih usana misleći da će je Pelle poljubiti, a nije. Film je bio odličan jer je kraj bio sretan, a i bio je zanimljiv.

Marin Belak (12)

Neudobne skale

Na Gorici je večeras bio film „Dječak Mravac“. Film mi se i nije toliko svidio, ali upoznala sam novog prijatelja Tonija iz Zagreba koji ima čak 6 godina. Imam osjećaj kao da ću se zauvijek sijećati onih neudobnih skala na Gorici.

Marta Šarlija (12)

Super Mrav je super

Film „Dječak Mravac“ mi se svidio jer govori o nevjerovatnom dječaku koji ima moći poput pravog mrava. Iznenadilo me je vidjevši kako se dječak može penjati po zidu, srušiti lanac zubima kao da nije čovjek. Moram priznati da sam se nekih scena prestrašila i pomislila da ovaj film nije za mlađu djecu. Bilo me je strah Buhe koji je izgledao tako strašno, moćno i veliko. Pomislila sam kao da može zavladati cijelim svijetom, ali mi je u isto vrijeme bilo žao Buhe koji je izgubio majku znajući da se borio za nju uzaludno. Jako mi se svidio Super Mravac koji je pomogao cijeloj školi u obrani od Buhe i staroj baki je pomagao uhvatiti kradljivca koji joj je uzeo novčanik. Još mi je nevjerovatno kako netko može postati poput mrava samo zato što ga je ugrizao mrav. Kod Super Mrava mi se najviše svidjela njegova hrabrost u trenutku kada je spašavao Amandu. Naravno najviše mi se svidio kraj jer je Buha završio u zatvoru, a Super Mrav našao prijatelje.

Lucia Kostelac (12)

77 minuta sjedenja

Film ”Dječak Mravac” mi se svidio. Dojam ovog filma su mi pokvarile kamene i neudobne skale na kojima sam morala sjediti 77 minuta. Sva sreća da djeca ispred nas nisu pričala.

Lucijeta Laća (13)

Zanimljiv i hrabar

Meni je film bio super. Najdraži lik mi je Dječak Mravac jer je zanimljiv i hrabar.

Anamaria Hlebec (10)

Podijeli s prijateljima
64.
MEĐUNARODNI DJEČJI FESTIVAL ŠIBENIK - HRVATSKA
22. lipnja - 6. srpnja 2024.
MDF_PLakat

Izdvojeno:

Kategorije

društvene mreže