Djeca glumci oduševila djecu gledatelje

‘I u šumi toga ima’

SVE POHVALE

Predstava mi se jako svidjela. Najviše mi se svidjela pečurka i bilo mi je jako žao zato što su ju optužili.

Lucijeta Laća (12)

PRERASLA PREDSTAVU

Predstava je bila dobra, ali po mom ukusu dječja. Dok je moja mama na sebi držala tešku torbu, ja sam ugodno grickala kokice. Predstava je bila popraćena muzikom, čak su upotrijebili muziku sa svog državnog natjecanja u predstavi. Glumci su se puno puta poklonili, baš kao i ja nakon mog koncerta klavira. Savršena guma MiceZlice i Pečurke.

Nika Vlahović (11)

IZVRSNA PREDSTAVA

Predstava mi se jako svidjela. Posebno bih izdvojio kostime i glumce. Svaka čast glumcima na trudu tj. načinu na koji su nastojali prenijeti svoju ulogu publici. Svake pohvale!!

Mario Delalić (14)

IŽIVCIRANA NIKA

Predstava mi se jako svidjela. Dobra digresija je bila između male i slatke Pečurke, te zlobne Pupavke. Odmah na početku predstave mi je bilo dosadno zbog onog starca! Iživcirao me glas Pečurke koji je bio kreštav!!!!!

Nika Manojlović (12)

IPAK JAKO DOBRA

Naslov predstave mi se činio dosadan, no prevarila sam se. Nakon predstave bila sam oduševljena i svidjelo mi se što su glumci bili razigrani i rasplesani. Glumci su prenijeli doživljaj na djecu, baš onako kako su trebali. Neki glumci su mi se svidjeli, neki baš i ne. Od glumaca najdraža mi je bila Pečurka jer je bila dobra. Predstava je imala jasnu pouku, da dobro uvijek pobjeđuje zlo. Do sada najbolja predstava na ljetnoj, priznajem!

Lucia Kostelac (11)

NISU SE DALI OMESTI

Na početku, odnosno prije početka predstave žena s plavom kosom nas je potjerala s naših mjesta. Mi smo ipak bili uporni pa smo se ponovno vratili. No, kada je počela predstava, bilo je super. Puno glazbe i razigrani i rasplesani glumci. Jako mi se svidjelo ime zatvora Šumetinec, kao i SUP. Bilo mi je super što su glumila djeca, a posebno mi se svidjela Pečurka jer je bila jako dobra. Ovo mi je bila najbolja predstava na ljetnoj!

Marta Šarlija (12)

VESELA PREDSTAVA

Predstava mi se jako svidjela jer je jako vesela. Glumci su bili stvarno uživljeni u svoje uloge i jako su razgovijetno govorili. Cijela predstava bi bila još bolja da sam imala pristojno mjesto za sjediti.

Tina Gostijanović (12)

DJECA GLUMCI

U ovoj su predstavi glumila djeca. Moje mišljenje je da je zanimljiva, ali i poučna. U predstavi je bilo dobrih i zlih glumaca što je djeci dalo do znanja kakvi oni trebaju biti i da se uvijek trebaju boriti za sebe i svoje prijatelje.

Valentina Podrug (11)

PREDSTAVA ZA OTVORENJE

Predstava je počela žamorom i uz laganu kišicu. Jako mi se svidjela i mislim da je mogla biti i na Otvorenju. Ima jako zanimljivu pouku. Kada je završila, glumci su se poklonili, a njihov je trud bio nagrađen velikim pljeskom.

Duje Šupe (11)

POBJEDA DOBRA

Kao u svakoj priči i u ovoj je dobro nadvladalo zlo. Najdraži lik mi je bio MicaZlica jer je bio smiješan i šašav. Nije mi se svidjelo to što su otrovali staru bakicu!

Lucija Zekanović (12)

Podijeli s prijateljima
64.
MEĐUNARODNI DJEČJI FESTIVAL ŠIBENIK - HRVATSKA
22. lipnja - 6. srpnja 2024.
MDF_PLakat

Izdvojeno:

Kategorije

društvene mreže