DES-HABITAT: Prosječna ocjena +10!

Vaiven Circo, Španjolska (Ljetna pozornica)

Najbolja ikad!

Ovo je najbolja predstava koju sam ikada pogledala. Sve je dinamično i ritmički osmišljeno. Najviše mi se svidio najmanji izvođač koji je najviše akrobacija izradio. Ocjena za ovu predstavu je +10!

Mia Jakelić, 15

Teško izvođenje

Predstava Des-Habitat mi se jako svidjela. Bilo mi je zanimljivo vidjeti izvođače kako skaču, luduju i rade puno čudnih stvari. Sve pohvale izvođačima jer ono što su izvodili je bilo jako teško.

Lucijeta Laća, 15

Neopisivo

Ljetna pozornica i ovaj put oduševljava. Bilo je četiri glumca, odnosno akrobata, tri muškarca i jedna žena. Ovo je jednom riječju bilo fantastično, jednostavno neopisivo.

Marta Šarlija, 14

Sretno iznutra

Predstava Des-Habitat mi se jako svidjela. Gledala sam je na Ljetnoj pozornici. Predstava se radila o akrobacijama i uz akrobacije je bila muzika koja mi se isto sviđala. Izvođači su izvodili lude stvari koje se ja nikada ne bih usudila napraviti. Ono što su napravili nikada neću zaboraviti i pohvale izvođačima. Na kraju je izvođač uzeo svoje dijete i držao je djetetove noge i dijete je stajalo mirno, ali ja mislim da je iznutra bilo sretno. Ja sam mislila da će dijete pasti, ali je imalo ravnotežu. Sve u svemu, bilo je odlično i zadivljujuće i pohvale izvođačima.

Nora Škarica, 11

Gromoglasno popunjavanje sjedala

Predstava na Ljetnoj pozornici bila je baš zabavna. Publika je grmoglasno popunila sva sjedala. Izvođači su izvodili vratolomije. Predstava je preporučena mlađim uzrastima, ali ja bih je preporučila svakome.

Petra Brkičić, 12

Podijeli s prijateljima
64.
MEĐUNARODNI DJEČJI FESTIVAL ŠIBENIK - HRVATSKA
22. lipnja - 6. srpnja 2024.
MDF_PLakat

Izdvojeno:

Kategorije

društvene mreže