ČUDESNE STRANICE MALE DANICE: Odlična!

Teatar Poco Loco, Zagreb

 

Predstava mi se jako svidjela OD POČETKA. Zabavna je! Zanimljiva. Predstava je počela tako što je mala Danica stalno gledala u ekrane. Njezina mama se bila jako ljutila zbog toga te joj je odlučila dati knjigu. Danicu u početku nije uopće zanimala te se odlučila pročitati nekoliko stranica. Probudila joj se mašta. U prvoj priči se uživjela u ulogu istraživača ptica, a drugoj vojnika, a u trećoj astronoma. U predstavi su bile dvije pjesme koje su mi se jako svidjele. Predstava mi se zapravo jako svidjela.

Maja Sučić, 10

 

Predstava mi je bila jako dobra samo mi je bila dosadna na nekim dijelovima i bila je dosta smiješna. I užasno sam se prepao. Kad su obje kriknule.

Mak Imamović, 10

 

Predstava mi se jako svidjela. Nije mi se svidjelo to što svaku rečenicu koje su govorile su se uvijek bile rimovale.

Daniel Ljumeži, 10

 

Predstava je bila zanimljiva. Svidjela mi se to što su cijelu predstavu izvele samo dvije glumice. Tema mi se također svidjela jer je bila zanimljiva. Svidjelo mi se to što nam predstava govori o tome da je bolje čitati knjigu nego gledati crtiće zato što mislim da je  današnje vrijeme to bitno napomenuti.

Petra Mušić, 12

 

Čudesne stranice male Danice je slikovita predstava koja potiče djecu na čitanje knjiga. Ima dosta događaja, te pjesmama i plesanja. Danica nakon nekog dužeg vremena gledanja crtića od dosade odlučuje čitati knjigu, te joj se svidjelo. Djeci se jako svidjelo i oponašali su pokrete od glumaca, te pojmljivo slušali.

Sara Uzelac, 14

 

U uvodu u predstavu izvođačice su objasnile značenje imena Poco Loco Theatre, to znači malo šašavo kazalište. Predstava potiče djecu, ali i odrasle da uključe maštu jer nije sve u ekranima. Isto tako nas potiče da čitamo knjige jer se tako možemo više uživjeti i možemo sami kreirati razmišljati i nadograđivati likove i događaje. Najzanimljiviji dio mi je bio kada su izvođačice pjevale, tada je energija bila puno bolja. Posebno mi se svidjela povezanost s publikom.

Anamarija Vuletin, 12

 

Meni se ova predstava jako svidjela bila je zabavna i poučna. Djevojčica Danica je stalno gledala crtiće. Njezin mama joj je dala knjigu i ugasila televiziju. Čitala je puno priča i tako je zavoljela knjige. Danica je smislila i napravila svoju knjigu. Ja u ovu predstavu ne bih ništa htjela dodati, a ni izbaciti. Mene je ovo poučilo da ne smijemo gledati puno crtiće i da čitanjem knjiga razvijamo maštu. Meni se ova predstava jako svidjela.

Lora Žaja, 10

Podijeli s prijateljima
64.
MEĐUNARODNI DJEČJI FESTIVAL ŠIBENIK - HRVATSKA
22. lipnja - 6. srpnja 2024.
MDF_PLakat

Izdvojeno:

Kategorije

društvene mreže