Crvenkapica rasturila!

I danas samo pohvale pršte iz pera naših novinara iz Nore…

Poznati glumci

Predstava mi se jako svidjela i bila je ujedno najbolja predstava dosad. Bilo je tu jako zabavnih prizora poput vučjeg smijeha i akrobacije bake. Publici se jako svidjela, a to su dokazali pljeskanjem. Bilo je tu puno poznatih glumaca, koje sam prepoznao iz serija.

Marin Belak, 11

Najdraža priča

Predstava mi se svidjela zato što govori o Crvenkapici, a to je ujedno moja najdraža priča. Pohvale glumcima.

Tin Vidović, 12

Kraj bolji nego pravi

Predstava mi se odmah na početku svidjela. Najviše mi se svidjela Crvenkapičina majica i crvene cipelice, a najposebniji dio je kada je Crvenkapičina baka imala gimnastički performans. Lik Crvenkapice mi je bio odavno poznat jer je glumica glumila u jednoj TV seriji. Kraj ove priče mi se više svidio nego u pravoj priči.

Marta Šarlija, 12

Veliki lajk!

”Paula, zašto imaš tako lajava usta?”, ”Da mogu bolje komentirati predstave?” Izvanredna izvedba Crvenkapice očarala je publiku i čvrsto ih prikovala za udobna sjedala. Velike pohvale scenografiji, po mom mišljenju najbolja dosad. Divna koreografija, kostimi i smiješan tekst upotpunili su čar predstave. Veliki lajk za baku Silvu i njezine fantastične akrobatske sposobnosti. Pjesma „Gladan sam“ točno je opisala kako sam se osjećala u tom trenutku. Kad ne bi bilo festivalskih dana vjerojatno bi bila moj ringtone.

Paula Jurković, 15

Jako super

Predstava mi se jako svidjela i bila je jako zabavna. Glazba mi je također bila jako super. Voljela bih još da bude ovakvih predstava na festivalu.

Lucijeta Laća, 12

Ples bake oduševio

Ples bake u predstavi me naprosto oduševio, zatim govor vuka i tako u nedogled. Predstava mi se jako svidjela, a najbolji dio je bio kada su se svijetla ugasila.

Nora Krnić, 10

Osobno poznanstvo

Crvenkapicu znam već od malih nogu. Bilo mi je žao jadne bake Sivike jer je slomila nogu i vrat. Jadna ona!!!!!!!! Baš mi se svidjelo da je Crvenkapica bila mama dvjema djevojčicama koje su čitale njezin dnevnik! Hahhahahahahahah…

Lucija Zekanović 12

Fenomenalno!

Ovo je najbolja predstava ikad!!! Svidjela mi se zato što nije lutkarska i zato što je moderna. Glumci su mi bili odlični jer su bili uživljeni u svoju ulogu i jako dobro pjevali. Svaki lik je bio poseban na svoj način. Predstava je bila fenomenalna!!

Valentina Podrug, 11

Pukla blokada

Predstava mi se jakoooo svidjela. Sad mi je pukla blokada kao kod Katje japanka.

Nika Manojlović, 12 god.

Moderni stil

Ovo je po meni najbolja predstava na festivalu. Najviše mi se svidjela baka koja se bavila gimnastikom. Glumci su stalno pjevali i plesali. Ova Crvenkapica je napravljena u modernom stilu. Ljudi su se stalno smijali i pljeskali. Scenografija je bila jako dobro napravljena.

Ana Rodin, 11

Podijeli s prijateljima
64.
MEĐUNARODNI DJEČJI FESTIVAL ŠIBENIK - HRVATSKA
22. lipnja - 6. srpnja 2024.
MDF_PLakat

Izdvojeno:

Kategorije

društvene mreže