CRVENKAPICA: Ne razumijemooo poljski!

Pogađala riječi

Ova predstava mi se definitivno nije svidjela. Razočarala sam se u potpunosti. Očekivala sam da ću barem nešto razumjeti, ali ne! Pogađala sam neke riječi, ali tko zna jel’ to točno. Danas je očito dan stranih predstava koje uopće ne razumijem

Marta Šarlija (nikad ne napiše godine!!)

Razumije Slavene

Predstava mi je bila onako. Kao prvo, bila je na poljskom, a pošto su oni Slaveni, donekle sam razumio neke riječi. Sve u svemu bila je dobra. Operni glumci su odradili dobar posao. No, moram kritizirati roditelje koji su ostavili svoju djecu da rade što hoće. To je meni i fotografu Dušku jako zasmetalo. Djeca su prolazila preko cijele scenografije što je odraz naše kulture prema međunarodnoj predstavi. Čak su se i glumci čudili. Kao i uvijek, Ljetna pozornica je bila prepuna.

Marin Belak, 13

Mučenje

Predstava Crvenkapica je po meni bila mučenje. Svakih pet minuta je netko odlazio. Mislim, da nisu pjevali bilo bi dobro, bar ja tako mislim! Nadam se da je ovo zadnja strana predstava na Ljetnoj jer više stvarno nemam živaca za strane predstave.

Lucijeta Laća (14)

Ne preferira operu

Predstava mi se nije svidjela jer me asocirala na operu koju inače ne preferiram. Ona je također bila jako duga te ju je bilo teško za razumjeti mlađim generacijama.

Pablo Paić (14)

90 posto inozemnih predstava?!

Ja ovu predstavu nisam odmah baš ništa razumio, ponajviše jer je na poljskom jeziku, a i rađena nije identično klasičnoj Crvenkapici. Glazbe je bilo previše i pomalo me živcirala. Ljudi su tijekom predstave odlazili jer im je vjerojatno bilo dosadno. I nije mi jasno zašto je 90 posto predstava na festivalu iz inozemstva, a u publici su skoro svi koji ne razumiju takve predstave, pogotovo djeca.

Ivo Šarić (14)

Očaj i pohvala

Ajme majko! Ova verzija Crvenkapice je bila očajna! Jedino što moram pohvaliti su odlični kostimi i jednako dobra glazba. Ovo je prva predstava koja mi se stvarno nije svidjela, ali zato je postojao cijeli red djece koja su sjedila ispred pozornice i pozorno pratila cijelo vrijeme.

Emil Erak (14)

Pobjegla

Predstava mi se nije svidjela jer je bila na poljskom jeziku. Na početku smo dobili neke knjižice za koje sam tek kasnije shvatila da su dobre kao lepeze. Nakon samo pola predstave pola publike je otišlo. Kasnije su svi komentirali kako je predstava bila jako loša. Ja pola predstave nisam pratila. Razumjela sam samo nekoliko riječi. Jedva sam čekala da pobjegnem s te predstave.

Lucija Gojčeta (13)

Podijeli s prijateljima
64.
MEĐUNARODNI DJEČJI FESTIVAL ŠIBENIK - HRVATSKA
22. lipnja - 6. srpnja 2024.
MDF_PLakat

Izdvojeno:

Kategorije

društvene mreže