CIRUKUS ČUŠPAJZ: Da sam bila mlađa, sigurno bih uživala…

Performans na Poljani…

 

Okupilo se puno ljudi. Ovaj put su bili obučeni u detektive. Bilo je čudno, smiješno i zabavno. Ovaj put nije bilo dobrovoljaca. Nije bilo opasnih izvedbi kao prošli put.

Ante Prgin, 10

 

Predstava je bila u redu. Nije mi se baš svidjela. Bila je malo dosadna. Nije mi se svidjelo zato što su radili iste stvari kao i jučer. Izvođačica Nikolina je bila dosadna i nezanimljiva.

Ani Zeljak, 10

 

Bilo je okej, ali dosadno. Nisam previše pratila jer mi se nije svidjela predstava, samo sam zapazila da je stajala na lopti i to je to.

Lucija Vitas, 11

 

Ova Zezanimacija mi je bila pomalo dosadna, ali samo zato što nije bila primjerena mom uzrastu. Da sam bila mlađa, sigurno bih uživala, jer su djeca u publici skakala i veselila se te vikala i skrikala. Sve u svemu, je bilo dobro.

Lora Žaja, 11

 

Predstava je bila zanimljiva. Znalo je biti malo opasnijih izvedbi. Najviše mi se svidjelo kada je izvođačica stajala na lopti.

Ema Lozančić, 12

 

Tri klauna odjevena u istrošenoj odjeći izvodila su razne trikove koji su nasmijavali malu djecu. Predstavu nisam do kraja pogledala jer, kao što sam u prethodnoj rečenici rekla, ova predstava nasmijavala je jedino malu djecu koja su se potom smijala tako jako da ih se čulo do Candy shopa! Sve u svemu predstava je bila jako smiješna s gledišta djeteta od tri godine.

Maja Sučić

 

Predstava Cirkus čušpajz se održala na Poljani u Šibeniku u 19.30 dana 25. lipnja. To je šaljiva izvedba. Namijenjena je za sve uzraste. Zabavna je i šaljiva. Ništa ne bih mijenjala, zato što je predstava odlična. Okupilo se puno ljudi i svi su bili zadivljeni akrobacijama u predstavi. Veliki i mali su padali u smijeh zbog showa. Nakon showa su izvođači priredili igraonicu s rekvizitima koje su koristili u priredbi.

Sara Skert, 10

Podijeli s prijateljima
64.
MEĐUNARODNI DJEČJI FESTIVAL ŠIBENIK - HRVATSKA
22. lipnja - 6. srpnja 2024.
MDF_PLakat

Izdvojeno:

Kategorije

društvene mreže