CIRKUSKI PLESNI TEČAJ: Svi plesali, beba vrištala

Izvođači: Matija Vuletić, Tatjana Vuletić, Aleksandar Đikić, Diana Fureš, Jadranka Žinić Mijatović

Izvedba mi se jako svidjela bilo je više izvedbi, a u svakoj izvedbi je nastajao jedan san. Najdraži su mi bili žongleri.
Tomislav Palinić, 13

U predstavi se radilo o cirkuskim akrobacijama. Radili su s hula loptom, vatrom i čunjevima. Najbolji dio mi je bio kad su svi zajedno žonglirali i nastupili. Također mi se svidjela točka voditeljice koja je plesala s pet obruča i Cvita koja je plesala s vatrenim elementima. Najsmješnije mi je bilo kad je malo dijete prošlo preko scene plešući.
Iris Huljev, 11

Cirkuski plesni tečaj je ulična predstava namijenjena svim uzrastima. Ondje su cirkusanti plesali s vatrom, čunjevima i obručima. Bilo je dosta izvođača. Za zadnju i najvažniju točku, svi su zajedno plesali s vatrenim bakljama, čunjevima i štapom s vatrom na krajevima. U publici je bila samo jedna beba koja je cijelo vrijeme vrištala da su joj se svi zubi cijelo vrijeme vidjeli. No predstava nije ništa posebnija od drugih uličnih predstava.
Sara Skert, 11

Predstava je bila odlična. Bila je smiješna i zabavna. U predstavi su se izvodile razne točke, od vrtnje obruča do vatrenih točaka. Najbolja je bila točka s vatrom. Meni se ova predstava svidjela. Vidjela sam da se svidjela i drugoj djeci. Publika je bila žiri i ocjenjivala izvedene točke. Ovo što sam vidjela isto je kao da sam vidjela pravi cirkus. Posebno bih pohvalila spremnost izvođača. Kad bi se dogodile tehničke pogreške oni bi to pretvorili u priliku da izvedu neku akrobaciju.
Petra Vudrag, 11

U predstavi bili su pravi cirkusanti, žongleri vatrom i čunjevima. Svega je bilo. Pogotovo me oduševila Cvita koja se pokazala hrabrom i plesala je s vatrom. Drugi su se na kraju isto pokazali hrabrima i svi su plesali s vatrom, a pogotovo žongleri. To je bila prava strava. Predstava je namijenjena djeci od tri godine pa nadalje, po mom mišljenju. Moj komentar na predstavu je najbolja predstava do sad! I baš je lijepo to što su se glumci potrudili doći do Šibenika samo da odrade ovu predivnu predstavicu za djecu!!!!!!!!!!!!!!!!
Klara Klisović, 11

Podijeli s prijateljima
64.
MEĐUNARODNI DJEČJI FESTIVAL ŠIBENIK - HRVATSKA
22. lipnja - 6. srpnja 2024.
MDF_PLakat

Izdvojeno:

Kategorije

društvene mreže