Cirkus Cabaret: Prezabavne igre s vatrom

Cirkorama i Cirkultura, Zagreb

 

Predstava mi je bila super i zabavan, ali je u nekim trenucima bila malo dosadna. To mislim zato što su cijelo vrijeme radili trikove s vatrom i najdraži dio mi je bio kada je jedan čovjek preskakao vatren vijaču. Predstava mi je sveukupno bila jako zabavna.

Lila Martinović, 9

 

Cirkus mi je bio super. Najbolji dio mi je bio kada je čovjek preskakao i radio trikove s vatrenom vijačom. U nekim trenucima mi je bilo dosadno, ali većina cirkusa mi je bilo zabavno. Zabavno mi je isto bilo kada su svi na kraju plesali s vatrom. Sve skupa mi je cirkus bio super.

Andrija Marinković, 9

 

Ovaj nastup cirkusa mi se svidio i bio mi je zanimljiv. Svidio mi se zato što su radili akrobacije s vatrom. Najbolji dijelovi su bili kada su preskakali uže i kada su puhali vatru. Bila je jedna stvar koja se nije trebala dogoditi, a to je bilo da je izvođaču ispao štap s lopticom.

Petra Pažanin, 12

 

Ovaj cirkus mi je bio odličan. Bilo je mnogo akcije. Vatra je također bila prisutna u ovoj izvedbi. Najbolje mi je bilo kada je jedan izvođač gutao vatru. Bilo je zanimljivo i kada su žonglirali vatrenim štapovima i loptama. Jednom izvođaču je bila ispala vatrena loptica, ali se vatra nije ugasila. To je svima bilo jako čudno. Na kraju su svi zajedno plesali s vatrom u rukama. Bilo je baš zabavno.

Nora Dubravica, 12

 

Cirkus je bio dobar. Bilo je puno akcije. Talijani su bili bolji, ali ne puno. Za razliku od Talijana, Zagrepčani su koristili vatru. Najbolji dio nije bio kada su gutali vatru. Bilo je zabavno.

Jakov Marinković, 12

 

Cirkus je bio vrlo zanimljiv. Dosta djece se prestrašilo kada su izvođači izvukli vatru, no meni je bilo prezabavno. Pola Poljane je svijetlilo od vatre. Glazba se nije baš slagala s izvedbama, malo je upropastila ugođaj. Bilo je odlično kad su se “igrali s vatrom”. Cirkus sam nije dugo trajalo ali dok je trajao, bio je vrhunski.

Barbara Bujas, 12

 

Podijeli s prijateljima
64.
MEĐUNARODNI DJEČJI FESTIVAL ŠIBENIK - HRVATSKA
22. lipnja - 6. srpnja 2024.
MDF_PLakat

Izdvojeno:

Kategorije

društvene mreže