Casper na Dobriću: Norci na pozornici!

“Nitko nije uspio pratiti predstavu, a na mađioničaru se vidjelo da mu je svega dosta.”

Dvaput žao

Ova predstava je bila o mađioničaru Casperu. Casper je birao kandidate, a meni je žao što mene nije odabrao. Predstava je bila zabavna, ali žao mi je što je kratko trajalo.

Nikola Borojević (12)

Svega mu bilo dosta

Uh… Mađioničar je bio dobar, ali djeca… Djeca su stalno pričala, dizala se, odlazila na pozornicu i gurala se. Nitko nije uspio pratiti predstavu, a na mađioničaru se vidjelo da mu je svega dosta. Za mene je to bilo previše i brzo mi je dosadilo pa sam otišla.

Tina Gostijanović (13)

Golubica u ruci

Kod crkve sv. Ivana djeca su nestrpljivo čekali Caspera. Morali smo desetak minuta pričekati Casper Magic Show jer je došlo do nekih problema s mikrofonom. Imala sam čast da držim golubicu u ruci.

Lucija Zekanović (12)

Ana na pozornici

Casper je mađioničar. On me je oduševio, on i njegovi trikovi. Bilo je mnogo ljudi, a ponajviše djece koja su se penjala na pozornicu. Mnogo puta trebalo ih je micati. Ponekad je trebao pomagače koji su uglavnom bili djeca. Najviše mi se dojmio trik kad je iz maramice stvorio golubicu. U sebi sam stalno ponavljala jednu rečenicu: “Želim na tu pozornicu”. U tom trenutku pozvao me da dođem. Bila sam presretna. Zajedno smo izvodili trik s konopom. Bilo je jako zabavno.

Ana Aužina (13)

Podijeli s prijateljima
64.
MEĐUNARODNI DJEČJI FESTIVAL ŠIBENIK - HRVATSKA
22. lipnja - 6. srpnja 2024.
MDF_PLakat

Izdvojeno:

Kategorije

društvene mreže