BARONI DI MAKARONI: Što je zgriješio knez Majonez?

Kazalište lutaka Pinokio, Beograd, Srbija (Ljetna pozornica)

Jedva sam pohvatala predstavu i nisam vam je u stanju prepričati. Samo znam da ima jedna obitelj tjestenine i njihova kćerka Rezankinja. Nju prose Limburger i knez Majonez, prvo pobjeđuje Majonez, ali kada se uspostavi da on mrzi tjesteninu, Rezankinjina ruka ide Limburgeru koji ju je prosio već godinama. Majonezovi pratitelji Pesto i Kečap su me podsjetili na moju kućnu spremačicu i tatinog dobrog prijatelja. Njihove grimase su bile neprocjenjive. Osim grimasa sam primjetila neko festivalsko dijete čiji je hobi bio čupanje moje kose. Dijete moje, ako ćemo tako, ošišat ću te ja ćelavo, pa ti čupaj ljude koji pokušavaju u miru shvatiti predstavu kako bi svojim čitateljima mogli to prepričati.

Nika Vlahović, 15

Predstava mi nije bila baš dobra. Bila je malo smiješna. Većinu predstave ništa nisam čula. Sva manja djeca oko mene su se stalno smijala, ali meni nije bila baš smiješna.

Mihaela Spahija, 11

Ova predstava govori o ljubavnoj priči. Tata želi da se Baronesa Rezankinja uda za Sira, ali ona ne želi nego za kneza Majoneza. Tata je to odobrio, ali Baronesa Rezankinja je shvatila da knez Majonez nije za nju i ipak se odlučila vjenčati za Sira. U ovoj predstavi kostimi su bili šareni i predstava je bila baš djetinjasta.

Petra Mušić, 10

Podijeli s prijateljima
64.
MEĐUNARODNI DJEČJI FESTIVAL ŠIBENIK - HRVATSKA
22. lipnja - 6. srpnja 2024.
MDF_PLakat

Izdvojeno:

Kategorije

društvene mreže