‘Asterix: Grad bogova’: Film dobar, kokice zagorene

Norci su i sinoć bili nas goričkim skalama…

Kraj isti kao i do sada

Ovo je film o Asterixu i Obelixu koji brane svoje selo od Rimljana. Film je smiješan, zabavan i ima dobru priču i dobre likove.Film je napravljen 2014. godine u Francuskoj. Kraj filma je isti kao i svi filmovi Asterixa i Obelixa.

Nikola Borojević

Napuhane bačve

Iako su likovima u filmu posudili glas Mario Petreković i Baby Dooks, film mi se nije svidio. Baby Dooks sinkronizirao je Obelixa, uloga mu je dobro stala jer su jedan i drugi napuhane bačve. Mario i Asterix su super jedan za drugog jer su oboje žgoljavi. Arhitekt ima dugačke noge. Da sam ja pas Phonix ja bih arhitektu isparala cijelu odjeću, a ne samo gaćice. Nisam nešto oduševljena, al’ dobro!

Lucija Zekanović (12)

Spore prodavačice

Meni su se uvijek sviđali Asterix i Obelix i njihove pustolovine. Oni uz pomoć svog napitka mogu svakoga zariti u zemlju. Pa tako je i ovaj dio bio zanimljiv. Bilo je i smiješnih i dirljivih trenutaka, pogotovo na kraju. Gorica je bila prepuna. Malo su na filmu smetala djeca koja su igrala nogomet i pucali na druge ljude. Primijetio sam da su ljudi jako puno čekali na red. To dokazuje da su prodavačice spore. Film je stvarno za 5. Svim bih ga preporučio.

Marin Belak (12)

Sve zapisuje!

Prvo su počele reklame ‘Pinguini s Madagaskara’, ‘San Andreas’, ‘Pčelica Maja’, ‘Pikseli’, ‘Spužva Bob na suhom’, ‘Hotel Transylvanija’… Film je započeo scenom Cezara koji grči nos čupajući kućicu s makete galskog sela. Iza mene su sjedili Lucija, Marin i Lucijin rođak Nikola koji je tijekom filma uzvikivao : ‘AAAA, KO BACA KOKICE? AAA, ZAŠTO SE TUKU?? KAKO JE PREŽIVIO?! ZAŠTO ZAPISUJEŠ SVE ŠTO GOVORIM?!’. Nisam baš pratila film jer mi je bio dosadan. Radila sam Benisinom bratu pletenice. On ima dužu kosu od mene. I onda smo Marin, Lucija, Nikola i ja otišli.

Mirna Lani Avdagić (12)

Zaštitari u zraku

Asterix i Obelix oduševili su me kao i uvijek. Još uvijek me boli trbuh od smijanja. Film je prepun humorističnih događaja. Presmiješno je kad Obelix baci u zrak neke od zaštitara. Film nisam pogledala do kraja zato što su me prijateljice zvale, ali ću ga sigurno pogledati na internetu. Ima samo jedna sitnica koja mi se ne sviđa, kokice! Jako su zagorene i bljutave. Drugi put ću kupiti negdje drugdje. Sve u svemu, bilo je odlično!

Sara Koljnrekaj (13)

Podijeli s prijateljima
64.
MEĐUNARODNI DJEČJI FESTIVAL ŠIBENIK - HRVATSKA
22. lipnja - 6. srpnja 2024.
MDF_PLakat

Izdvojeno:

Kategorije

društvene mreže