Anka: Djevojčica pobijedila zlo

Tri izvješća s Gorice

Neuspješan pokušaj

Početak filma nisam uspjela vidjeti jer sam čekala u redu za kokice koji je bio dugačak i spor. S obzirom da je ovo prvi film na Gorici ovog festivala, Gorica je bila puna djece različite dobi i njihovih roditelja. Ja sam sjedila daleko od platna i nisam uspjela čuti ništa, pa sam shvatila da nema smisla gledati film i otišla na rivu sa svojim društvom.

Petra Grubišić, 11

Sami otkrijte…

Anka je film hrvatskog podrijetla, tužna priča malog siroča pod imenom Anka. Anka je radišna djevojčica spremna pomoći u svemu, no osobe koje su je posvojile bili su previše nasilne te Anka bježi od kuće posvajatelja i bježi prema sirotištu. Na putu se izgubila te naišla na ljude koji su se zabavljali u hostelu pa je tamo ostala na par dana i avantura započinje istraživanjem šume i otkrivanjem dobre i loše strane šume. No, sada kada sam vas barem malo zainteresirao morat ćete samo otkriti kraj.

Lovre Sladić, 14

Oslobodila šumu

Anka je predivan film iz Hrvatske koji govori o tužnom siroču po imenu Anka. Anka je dobra djevojka dobrih namjera. Živjela je u sirotištu dok je nije posvojila jedna žena. Ta žena ju je maltretirala pa je Anka pobjegla od kuće. Putem se izgubila i naišla na jedno selo gdje je Anka ostala živjeti. Svaki dan bi istraživala šumu i naišla na dobra i loša bića te se bori s lošim bićima uz pomoć dobre strane. Anka pobjeđuje svo zlo i pomaže osloboditi šumu od zla.

Tomislav Šaponja, 15

Podijeli s prijateljima
64.
MEĐUNARODNI DJEČJI FESTIVAL ŠIBENIK - HRVATSKA
22. lipnja - 6. srpnja 2024.
MDF_PLakat

Izdvojeno:

Kategorije

društvene mreže