Alvin i vjeverice: Opće oduševljenje!

Film na Gorici

Sin djevojke vlasnika
Crtani je bio predobar. Svidjelo mi se kod njega što su vjeverice baš dobro pjevale i plesale. Film je bio poučan i zabavan. Svidjele su i se osobine lika koji je glumio sina djevojke Alvinovog vlasnika.
P.S. Pjesme koje su puštali bile su predobre.
Katarina Zekanović (11)

Avanturističan Alvin
U 21.15 sati na Velikoj Gorici pogledao sam film Alvin i vjeverice 4. Film mi se jako svidio jer je vrlo zanimljiv i humorističan. Vjeverica Alvin i njegovi prijatelji na svojim putovanjima doživljavaju mnoge zgode i nezgode. Najnapetiji trenutak mi je bio kad je vjevericu Theodora udario auto no na kraju je sve bilo dobro jer ga je ‘oživio’ miris hrane. Trg Velika Gorica bio je prepun djece. Film se svima svidio, posebno djeci manjeg uzrasta. Film bih preporučio svima jer je vrlo avanturističan.
Ivo Šarić (14)

Glazba prije svega
Film mi se svidio zato što je bio smiješan i zabavan. Sviđalo mi se jer su pjevali, a ja volim glazbu. Lijepo su pjevali i odabrali su dobre pjesme. Film je bio poučan.
Lana Abramović (9)

Nikad ga neću zaboraviti
Meni se crtić Alvin i vjeverice jako svidio jerje bilo puno smijeha, poznatih glumaca i super pjesama. Najviše mi se svidjelo na kraju kad je Dave posvojio Alvina, Simona i Theodora. Obožavam ovaj crtić i nikad ga neću zaboraviti.
Autor/ica nepoznat/a

Točno po mom guštu
Ovaj film mi se sviđa jo od svog prvog dijela, tako da nakon svakog dijela filma očekujem sljedeći. Općenito žanr filma je točno po mom guštu. Najdraži lik filma mi je vjeverica Alvin. Jedina primjedba koju imam jest to da su za vrijeme trajanja filma svi stalno pričali i Ivo se sa svog mjesta podigao minimalno 13 puta. Svaki put kad gledam film Alvin i vjeverice pitam se odakle redatelju inspiracija da osmisli i uradi tako odličan i zanimljiv film. Redatelju Timu Hillu želim veliku slavu s ovim filmom jer je to stvarno i istinski zaslužio.
Mia Jakelić (13)

Sve pohvale!
Film mi jer bio odličan, sve pohvale redatelju. Bilo je puno plesa, pjevanja i zabave, a ja to obožavam. Najdraži lik mi je bio Teodor, a najdraži dio kad su svi pjevači pjevali s Belom Thorne. Jedina zamjerka u filmu mi je bio mrzovoljan inspektor koji je mislio da je glavni. Najsmješniji trenutak mi je bio kad su svi krenuli u Miami, a Teodor pustio sve životinje da se razlete po avionu. Sve u svemu film je odličan! Sve pohvale još jednom!
Ena Škarica (12)

Preglasna publika
Pogledao sam jučer film Alvin i vjeverice. Nastavak ovog filma govori o njihovom skrbniku koji otputuje u Miami, a njegove vjeverice ga sprječavaju u tome. Publiku je film zanimao, ali su i dalje bili preglasni. Meni se film svidio zato što je bio smiješan.
Emil Erak (14)

Predvidljivo
Film je bio super jer je bio zanimljiv i smiješan. Likovi su bili smiješni i jedinstveni. Loše stvari su bile dugo trajanje filma, bio je predvidljiv i imao je dosadne dijelove. Iako te stvari nisu učinile da bude loš. Meni se film sviđao i nadam se da se drugima sviđao.
Nikola Borojević (13)

Baka ili, pak, mama
S obzirom na to da sam malo zakasnila na film morala sam sjesti skroz iza pa sam odlučila biti na banku na kojem sam prošli put bila s ekipom. Od tamo ništa nisam čula jer se neka baka ili pak starija mama, cijelo božje vrijeme svađala s unucima ili pak sinovima. Atmosfera je bila grozna. Osim što su se cijelo vrijeme njih dvoje svađali, na banak su došli neki momci i počeli pušiti. Bilo mi je tako vruće da sam u jednom trenutku imala želju da ih sve pobijem… doslovno. Ajme ne mogu više niti pisati. Svi oko mene viču, a vani neki koncert. Nikako se ne mogu koncentrirati!
Katja Frua (15)

Podijeli s prijateljima
64.
MEĐUNARODNI DJEČJI FESTIVAL ŠIBENIK - HRVATSKA
22. lipnja - 6. srpnja 2024.
MDF_PLakat

Izdvojeno:

Kategorije

društvene mreže