ZORA RIĐOKOSA: Nismo smjeli sjesti na pod niti na stolice!

Gradsko kazalište Trešnja, Zagreb

Predstava je bila u redu. Najdraži događaj mi je bio kad je jedan glumac puhnuo u zviždaljku i svi ostali su se posložili kao vojnici. Najdraža glumica mi je bila gospođa s kovrčavom smeđom kosom.

Ani Zeljak, 10

Predstava je bila jako dobra i pomalo dosadna, ali većinu vremena je bila zabavna.

Dino Gnjidić Klarić, 7

Predstavu nisam mogao gledati jer nam pa smo sjedili na skalama i pričali.

Mak Imamović, 11

Ova je predstava bila najbolja od svih koje sam gledala ove godine. Priča o jednom dječaku kojem je majka umrla i nije imao ići kod koga živjeti. Onda je upao u neku družinu koja krade da preživi. Predstava mi se svidjela i bila je zanimljiva.

Marijeta Rupić, 12

Predstava mi se svidjela, ali početku me prestravila. Najdraži lik mi je Branko.

Eva Mušić, 7

Predstava je bila dosadna. Cijelo vrijeme su samo skakali kao mune. Izvodili su gluposti cijelo vrijeme. Publika je samo gledala. Većina njih je pričala, a neki su stvarno gledali. Sve u svemu publika nije bila oduševljena kao ni ja.

Pia Vidović, 10

Iskreno nema se što napisati o ovoj predstavi jer je nisam ni pogledala. Za početak, tete koje paze na red nisu dale da sjednemo na stolice niti na pod pa smo sjeli na skale gdje se pod pozornice nije vidio. Kad smo sjeli Mak je bio frustriran pa je prije nego što je predstava počela lupao i gnječio bocu. Tijekom predstave potiho smo razgovarali o nekim životnim temama i filmovima.

Marisa Perković, 12

Predstava je bila jako zabavna. Na početku je bila tužna zato što je Branku umrla mama. Išli su na sprovod. Ajme kako nam je žao Branka, ali nema veze. U predstavi je glumilo puno glumaca. Ma glumci su bili tako uvjerljivi. Sve je bilo dobro samo ne mogu razumjeti kako glumci mogu tako zapamtiti tekst.

Tomislav Palinić, Lucija Vitas, Ema Lozančić, 12

Danas smo gledale predstavu po imenu Zora riđokosa. Predstava je bila dosadna jer nismo mogle sjesti niti na pod, a niti na stolice pa zato nismo mogle vidjeti ništa od predstave. Glumci su bili antipatični i uopće nisu glumili radi zabave. Saznale smo to iz vlastitog viđenja. Cijelo vrijeme smo pričale, a razlog tome je bilo što nas zaštitari nisu pustili van na Goricu da pogledamo drugu predstavu.

Gabi Goleš, Ema Mucić, Lorena Mikuličin, 11

Predstava je bila zabavna. Iskreno mi je bilo malo čudno što su za sve koristili ljestve. Bilo je jako smiješno kada se Zora obukla u haljinu i ruž stavila u potpunosti krivo. Zaključak je da nisam tratila vrijeme na predstavu.

Nola Zlački, 9

Predstava se održavala na Trgu Republike Hrvatske u 21 sat. Predstava je trajala jako dugo, ali je bila zanimljiva. Zora je bila smiješna kada je obukla pinky haljinu. Meni se svidjela predstava jer je imala smiješne situacije.

Mey Berber, 9

Predstava mi se jako svidjela. Naslov je ujedno i ime glavnog lika. U predstavi saznajemo da je Zora izbjeglica iz Albanije i da ne zna gdje su joj roditelji. Predstava je počela sa sprovodom, što mi moram priznati nije ostavilo baš dobar dojam. Radnja predstave bila je borba između bogatih i siromašnih. Ribar Gorjan bio je star i mudar čovjek. Jako mi se svidjela njegova rečenica: „Bogati se bogate na siromašnima“. Osim borbe između imućnih i onih koji to nisu, mogli smo vidjeti ljubavnu bitku između Zore i Zlate. Borile su se za Branka, siromašnog dječaka koji je ostao bez majke na samome početku ove predstave. Sve mi se jako svidjelo i, po meni, ovo je najbolja predstava na 61. MDF-u

Petra Mušić, 13

Podijeli s prijateljima
64.
MEĐUNARODNI DJEČJI FESTIVAL ŠIBENIK - HRVATSKA
22. lipnja - 6. srpnja 2024.
MDF_PLakat

Izdvojeno:

Kategorije

društvene mreže