Zločeste gljive idu u Šumetinec!

Za razliku od većine predstava, u ovoj su većinom glumila djeca, koja su, unatoč tome što su amateri, pokazali veliku profesionalnost u svojoj izvedbi.

Jučerašnji je dan definitivno bio obilježen šumskim motivima. U kazalištu se održala predstava ”Malo veliko kvrgavo drvce”, a na ljetnoj pozornici ”I u šumi toga ima”.

Na Trg ispred Gradske vijećnice na nešto manje od sat vremena smjestila se šuma, a njome su gospodarila djeca. Doslovno! Nakon velikog uspjeha predstave ”Još si zelen”, Gradsko kazalište ‘Zorin dom iz Karlovca ponovno je dokazalo svoju kvalitetu predstavom ”I u šumi toga ima” koja je ove godine odnijela pobjedu u Bjelovaru, na 16. susretima profesionalno vođenih kazališta za djecu i mlade Hrvatskog centra ASSITEJ.

Za razliku od većine predstava, u ovoj su glavne uloge pripale djeci, koja su, unatoč tome što su amateri, pokazali veliku profesionalnost u svojoj izvedbi. Realistična scenografija, dobri kostimi, glazbeni brojevi i humor (zločeste gljive u predstavi idu u Šumetinec!) uvelike su pridonijeli kvaliteti izvedbe čemu svjedoči velika zainteresiranost gledatelja.

Uloženi trud bio je primijećen, a velikog pljeska i uključenosti same publike u predstavu nije nedostajalo.

Ante Baran (18)

Podijeli s prijateljima
64.
MEĐUNARODNI DJEČJI FESTIVAL ŠIBENIK - HRVATSKA
22. lipnja - 6. srpnja 2024.
MDF_PLakat

Izdvojeno:

Kategorije

društvene mreže