ZLATNO LIBRO: ‘Predstava je bila čarobna, ali doslovno čarobna!’

Koprodukcija Gradskog kazališta Marina Držića i Dubrovačkih ljetnih igara, Dubrovnik

Predstava je bila super, bila je normalna za razliku od jučerašnje predstave u kojoj su cijelo vrijeme mislili da su smiješni, ali nisu bili. Uglavnom, bilo je super.

Mak Imamović, 11

Predstava mi se jako svidjela zato što je bila jako zanimljiva. Najviše mi se svidio događaj kad su smišljali kako bi dječaku pomagali da bude grublji.

Ani Zeljak, 10

Predstava se radila o vilama i dječaku. Nije mi bilo toliko zanimljivo.

Nola Zlački, 9

Zlatno libro bila je super predstava. Jedina mana bila je ta što nisam znala pa sam zakasnila pola sata. Ono što sam pogledala bilo je super i osim toga nemam ništa drugo za reći.

Nela Paić, 10

To je jedna jako dobra predstava i također zabavna.

Dino Gnjidić Klarić, 7

Zlatno libro mi je na početku bilo tužno i dosadno, ali mi je na kraju bilo u redu. Predstava je namijenjena mlađem uzrastu. Kostimi su mi se svidjeli. Voljela bih da je predstava manje trajala. No i ovako je bilo dobro. Nisam skroz zadovoljna predstavom, no nije ni skroz dosadno. Scenografija je bila fora i svijetla.

Sara Skert, 10

Predstava mi se jako svidjela. Najdraži lik mi je bila jedna cura koja je nagovarala ostale likove da naprave predstavu za dječaka. Bilo mi je jako zabavno i dobro.

Eva Mušić, 7

Predstava je bila čarobna, ali doslovno čarobna. Bilo je mitskih bića, od vila do zmajeva. Bilo je potpuno mitsko. Svidjelo mi se to što su kombinirali više starih narodnih dubrovačkih priča. Radnja mi se također svidjela, a posebno mi se svidjelo kada je do vilinskog kraljevića došla djevojčica iz ružmarina. Cijeli ambijent predstave me se dojmio od scenografije do kostimografije. Jedino što mi nije bilo jasno je to što su jednom glumcu govorili u ženskom licu. Zaključak: jedna od boljih predstava na festivalu.

Marisa Perković, 12

Danas smo gledale predstavu po imenu Zlatno libro. Predstava nam se jako svidjela jer je bila jako zanimljiva. Zanimljiv nam je bio način na koji su vile ohrabrile dječaka Jana. Glumile su bajke, ne rekavši to Janu. Tako da on misli da je to stvarnost. Bilo nam je smiješno kada su se vile svađale oko predstave.

Ava Klisović, Ema Mucić, Gabi Goleš, Lorena Mikuličin, 11

Predstava je na početku bila tužna. Radi se o tome da su dječaku uzeli loptu i vile su mu pomogle da se izbori za sebe. Vile su u tome uspjele i dječak je saznao da je kralj. Ali se nije htio vratiti u kraljevstvo. Najviše mi se svidjelo kad je upoznao djevojku iz ružmarina. Ova mi je bila najbolja predstava dosad.

Lucija Vitas, 11

Predstava mi se jako svidjela. Glumci su bili vilenjaci. Mislim da bi ova predstava bila samo za Dubrovčane jer su sve bajke iz Dubrovnika.

Mey Berber, 9

Predstava je moglo bi se reći bila zanimljiva. Bila je zaokružena zato što je počela i završila s istom scenom. Jedina razlika među njima bio je njihov rasplet. Mislim da je sve to napravljeno na dugo na široko, ali predstava je nosila jako bitnu pouku, a to je da ne trebamo bježati od našeg straha već se trebamo suočiti sa istinom.

Petra Mušić, 13

Podijeli s prijateljima
64.
MEĐUNARODNI DJEČJI FESTIVAL ŠIBENIK - HRVATSKA
22. lipnja - 6. srpnja 2024.
MDF_PLakat

Izdvojeno:

Kategorije

društvene mreže