VUKA SE NE BOJIM JA: Na kraju nam se čak i svidjelo!

Kazališna Družina Pinklec, Čakovec

Predstava mi se uglavnom svidjela. Glumci su odlično glumili, a i pjevali. Cijelo vrijeme su svirali i pjevali, što je predstavu učinilo još bojom. Nije bilo prebebasto i zato bih predstavu svima preporučila.

Lara Živković, 14

Predstava mi se čak i svidjela. Svidjela mi se iz jednog razloga jer se cijelo vrijeme pjevalo. Pripovjedač koji je i započeo predstavu jako je lijepo svirao. Predstavu bih preporučila svima!

Marija Ferara, 13

Predstava je vrlo dobro odglumljena! Sviđa mi se kako uz glumu ima i pjevanja. Na prvo mi je bila dosadna, ali kasnije je postala zanimljiva.

Katia Vuletin, 10

Predstava mi je u početku bila dosadna, ali mi je kasnije bila zabavna. Vuk je lovio praščiće, slamu drvo i ciglu. On ih je na svakakve načine htio prevarili. Jedan je sagradio kuću od cigle, drugi od slama i treći od drva. Vuk je uspio otpuhati sve kuće osim od cigle. Praščići su smislili lukav plan i porazili vuka. On je bio tužan i postao gitarist. Tada je bio sretan i postao dobar. Sveukupno mi se predstava svidjela. U predstavi je bilo nekoliko pjesama. Pjesme su zabavne, vesele i jako su mi se svidjele.

Lora Žaja, 10

Predstava mi je bila jako dobra. Bilo mi je smiješno. Najsmješnije mi je kad je vuk pitao čovjeka kako se zove njegova teta, čovjek je rekao Mirna. Kaže onda vuk: „Kuc, kuc“, čovjek onda reče: “Tko je?“. Vuk je rekao „Teta Mirna“ a čovjek je rekao „Ona je mrtva“.

Daniel Ljumeži, 10 god

Predstava mi je u početku malo dosadna, ali na kraju mi se jako svidjela. U predstavi se radilo o vuku koji je pričao kako mu je bilo u životu kada je bio mlad i kako je htio pojest tri praščića. Bilo je nekoliko pjesama koje su jako podizale atmosferu. Predstava mi je odlična, te ću je pamtiti kao jednu od najboljih na ovogodišnjem festivalu.

Maja Sučić,10

Predstava mi je bila malo dosadna, nije mi se baš svidio lik daske i slame. Lik Slame mi se nije svidio jer nije previše mario ni za što osim za zabavu, a lik Daske mi je bio dosadan i nije naginjao ni na jednu stranu. Predstava mi je više za 3-godišnjake, nego za ikog tako da oni do 3. godine su uživali na predstavi.

Anđela Matić,13

Predstava mi je u početku bila jednaka Crvenkapici. Dosadna. Iskreno, htjela sam otići, ali sam ipak ostala. Imala sam nekakvu…”nadu” da mi se možda ipak svidi kako predstava bude išla dalje. Bila sam u pravu. Pri sredini je postala jako zanimljiva i čak pomalo smiješna. Jako mi se svidjela glazba. Glazba je bila kao neka mješavina latino glazbe i country glazbe. Najdraža pjesma iz predstave mi je bila Tekila, tj. Prasica, u ovoj predstavi.

Ema Plazibat,11

Podijeli s prijateljima
64.
MEĐUNARODNI DJEČJI FESTIVAL ŠIBENIK - HRVATSKA
22. lipnja - 6. srpnja 2024.
MDF_PLakat

Izdvojeno:

Kategorije

društvene mreže