VOLIM CRTANE FILMOVE: Bilo je i besplatnih letaka!

Davor Gobac, glazbenik i slikar

Ova izložba je bila fascinantna. Slike su bile zanimljive, a posebno mi se dojmila „Pljas“ zbog raznih boja i stvorenja u njoj. Cijela izložba me podsjećala na neki alternativni svemir.

Ava Klisović, 12

Izložba mi se svidjela jer je drugačija od ostalih. Puno šarenih boja i čudnih oblika. Nikad nisam vidjela takvu izložbu.

Matea Peran, 11

Izložba je bila zanimljiva. Najviše mi se svidjelo što su slike bile šarene i različite. Svaka je bila šarenija od druge.

Lucija Vitas, 12

Danas smo kod Azimuta pogledale fenomenalnu izložbu Davora Gopca. Tamo su se nalazila razna umjetnička djela s motivima različitih crtanih filmova po čemu je izložba i dobila ime. Neka djela koja su bila izložena tamo su: Telefon, Pljas, Gitarista, Oblakoman, El. Diablo i naše najdraže Oblakoderi. Radovi su bili vrlo maštoviti i zanimljivi za sve uzraste, a naročito za djecu. Ondje također možete besplatno uzeti letak koji govori o cijeloj izložbi, ali najviše o umjetniku Davoru Gopcu. Ova izložba je stvarno vrijedna gledanja i mislimo da bi je svi trebali doći pogledati.

Gabi Goleš, 12
Ema Mucić, 12
Lorena Mikuličin, 12
Anđela Slavica, 12
Ani Zeljak, 11

Podijeli s prijateljima
64.
MEĐUNARODNI DJEČJI FESTIVAL ŠIBENIK - HRVATSKA
22. lipnja - 6. srpnja 2024.
MDF_PLakat

Izdvojeno:

Kategorije

društvene mreže