MIŠ U TOĆU: ‘Ne razumijem kako možeš napraviti juhu dok plešeš i radiš jogu’

Gradsko kazalište lutaka, Split

Iskreno predstava mi je bila dosadna zato što je većinu vremena sadržaj bio isti. Potrošili smo 20 minuta na istoj stvari. Bilo mi je glupo što su se isti rekviziti dva puta iskoristili tako da su ih okrenuli. Mislim da je šef bio bezobrazno i razmaženo derište. Sve do kraja kad je rekao oprosti, što mislim da uopće nije teško za reći. Miška je bila uredu, ali mi je bila malo iritantna. Ne razumijem kako možeš napraviti juhu dok plešeš i radiš jogu, i kako to da od štednjaka možeš napraviti restoran?

Nola Zlački, 9

Za ovu predstavu nemam puno riječi. Bila je zanimljiva, ali za manji urast. Meni osobno u isto vrijeme je bila i dobra, ali i loša. Isto tako mi je bila zanimljiva, ali i na neki način dosadna. Tema je bila originalna i drugačija, ali i u jednu ruku predjetinjasta. Scena je cijelo vrijeme bila osvijetljena i puna boja. I za kraj, htjela bih reći da mi se svidjelo to što je na sceni bio klavir kojeg su glumci svirali onda kad su izgovarali rečenice koje su bile bitne za predstavu.

Petra Mušić, 13

Predstava je na početku bila dobra, ali poslije je bila malo dosadna. Najbolje je bilo kada su puštali muziku i plesali. Imali su lijepe lampice i koristili su suhi led za paru iz lonca. Nije bilo ništa posebno.

Tomislav Palonić, Lucija Vitas, Ema Lozančić, 12

Bile smo na predstavi Miš u toću. Predstava počinje otkazom najboljeg kuhara. Upoznaje mišicu koja želi biti kuharica, no on joj nije podrška te stalno vrijeđa njezina jela. Predvidjele smo kako će predstava završiti. Predstava nam se ipak svidjela. Smiješne su nam bile pjesme uz koje su izvođači plesali. Opet se ponovio scenarij od jučer u kojem predstava kasnila petnaestak minuta zbog čega je i završila kasnije.

Ema Mucić, Ava Klisović, Gbi Goleš, Lorena Mikuličin, 11

Predstava Miš u toću je bila održana na Ljetnoj. Predstava mi je bila i dobra i loša. Ne mogu se odlučiti je li mi se svidjela ili ne. To je jedino što sad mogu reći o ovoj predstavi.

Nela Paić, 10

Predstava me nije oduševila. Najdraži lik mi je miška. Nisam očekivala kuhanje. Mislila sam da će predstava biti lutkarska. Sve u svemu, bilo je dobro.

Eva Mušić, 7

Miš u toću je dječja predstava. Meni je izvedba izgledala kao mjuzikl. Izvođači su čak i svirali klavijaturu i bubnjeve. Najbolji mi je dio bio kad su dva glavna lika plesala na popularne pjesme. Najčešće je predstava bila humoristična. Puno se ljudi okupilo da vide izvedbu pa je i pljesak na kraju bio velik. I sama bih vidjela da mlađa djeca nisu pričala tijekom predstave, ometali su publiku i izvođače.

Sara Skert, 10

Predstava mi se svidjela zato što je bilo dosta smiješnih i zabavnih radnji. Najdraža glumica mi je bila mišica. Shvatila sam radnju predstave prema naslovu. Na primjer mišica je skuhala najljepšu juhu ikad, a mačka ju je pokušala pojesti pri kuhanju.

Ani Zeljak, 10

Ovo je jedan od onih tekstova koji mi se ne daju pisati. Predstava mi nije bila nešto. Stvarno nemam neki razlog zašto mi se nije svidjela. Glumci su bilu super simpatični i muzika je bila odlična, ali jednostavno nije bilo to – to. Jedino što još želim reći je da ta predstava nije imala „ono nešto“.

Marisa Perković, 12

Predstava je, barem meni, bila dosadna. Samo su plesali i pjevali. Jedna mišica je bila ćaknuta u glavu, jedan kuhar je mislio da je Picasso, a (znam da sam dosadna) jedna nije imala strpljenja. Bio mi je samo jedan dio zabavan, a to je bilo kad je jedna žena zamalo pala. Mala djeca su se derala i gađala su se kokicama. To je sve od mene.

Pia Vidović, 10

Predstava je bila jako dobra i lijepa. Puno su plesali i bilo je zabavno.

Dino Gnjidić Klarić, 7

Cijelo vrijeme su radili grimase i opet misli li da su smiješni. Imali su slične kostime kao jedan lik od jučer. Po scenografiji se nije razumjelo gdje su, ali su hvala Bogu rekli gdje su.

Ivan Grubišić, Mak Imamović, 11

Podijeli s prijateljima
64.
MEĐUNARODNI DJEČJI FESTIVAL ŠIBENIK - HRVATSKA
22. lipnja - 6. srpnja 2024.
MDF_PLakat

Izdvojeno:

Kategorije

društvene mreže