Life Doesn’t Frighten Me At All: Nije bilo loše!

Umjetnička skupina VRUM, Austrija

 

Predstava je bila složena od nekoliko nerazumnih dijelova. Nisam shvatila o čemu se radilo i bilo mi je dosadno. Jedna je osoba pričala na hrvatskom ostali na njemačkom. Nisam točno shvatila što su predstavljale kutije na pozornici.

Matea Palinić, 11

 

Meni je predstava bila dosadna i negledljiva, nisu mi se svidjeli kostimi, scenografija, a ni pjesme. Posebno mi je išlo na živce to što je scenografija imala velikog potencijala, no oni to ništa nisu iskoristili. Po meni predstava je bila totalno nerazumna i nije imala nikakve veze sa naslovom, tek kada sam pročitao čemu se radi bilo mi je malo jasnije. Kroz cijelu predstavu su vrištali i trudili se biti smiješni. Čini mi se da su glumci pokušali napraviti nešto novo i originalno, ali po meni im to nije uspjelo. Na prvo mi je bilo drago što sam vidio da predstava ima titlove za ljude koji ne razumiju njemački, no titlovi su bili prikazani na kamenom balkonu pa ništa nisam mogao pročitati. Smatram da je ovo bila najgora predstava ove godine u svakom aspektu.

Mak Imamović, 15

 

Ništa mi nije jasno. Apsolutno ništa nije imalo smisla, kakvi su ono neartikulirani zvukovi bili? Znači, šta je ovo, šta?! Ne znam šta da van kažen, ako niste bili, bolje, niste uzaludno potratili jedan sat svog života. Ako mi samo netko proba reć da je to umjetnički performans koji ja ne mogu razumit, rastavit ću ga na proste faktore, jer nitko ne može razumit šta je ono bilo. Onaj ko je stavia ovo na dječji festival, triba dobiti otkaz u najboljem slučaju, ako i ne poslat ga u zatvor za psihičko zlostavljanje.

Ava Klisović, 14

 

Meni se ova predstava jako svidjela zato što su cijelo vrijeme pjevali, plesali i glupirali se. Najsmješniji dio mi je bio kada su svi nosili suknje i plesali.

Lila Martinović, 9

 

Life doesn’t frighten me at all mjuzikl/predstava koja je odlična svidjelo mi se to što je bilo puno glumaca mlađih od 18 godina. Pjevali su na njemačkom ali je bio prikazan prijevod na hrvatskom jeziku. Glumci su odlično pjevali i glumili, a još bolje svirali. Bilo je puno ljudi, ali ne toliko i nadam se da se svima svidjela.

Aleksandar Kolar, 11

 

Predstava mi je bila odlična. Najbolji dio mi je bio kada su vrištali u mraku. Glumci su imali neuobičajene kostime i super su svirali i plesali. Bilo mi je super kad su radili znakove u mraku. Nisam čitao tekst od pjesme. Glumci su se baš trudili da predstava bude smiješna i dobra.

Andrija Marinković, 9

 

Meni se ova predstava nije svidjela, ali mi nije bila loša. Svidjelo mi se što su pjevali. Bilo mi je malo dosadno jer je za malu djecu. Rekviziti su bili: vrata, svjetiljke, suknje, instrumenti i kutije. Ukupan dojam: predstava je bila malo dosadna 5/10.

Filipa Žonja, 12

 

Predstava kao cjelina mi se osobno nije svidjela, kada smo došli imao sam visoka očekivanja, ali ona nisu bila ostvarena. Istina je da je predstava super za djecu jer ima smiješnih aspekata, no radnja je nepovezana i ne prati nikakav slijed događanja. Songovi su simpatični, ali niti dodavaju priči niti su ikako potrebni. Sve u svemu, moglo je biti puno bolje.

Roko Čoga, 17

 

Došla sam na predstavu zbunjena i izašla još zbunjenija. Nisam sigurna šta sam upravo pogledala jer mi ništa nije imalo smisla, jedino što sam razumjela je kad su na početku rekli da će nam ispričati neku strašnu priču, iako nije bilo nikakve strašne priče. Predstava mi je bila negledljiva, pogotovo kada je glavni lik pokušava ispasti smiješan, ali je samo ispao šizofreničan. Imali su završnu koreografiju na neku pjesmu “Life dosen’t frighten me at all” koja je bila užasna jer su bili nesinkronizirani. Sve u svemu – užas!

Natali Vrlika, 14

 

Jedina stvar koja mi se svidjela je bilo to što su pričali na hrvatskom (iako su stranci). Predstava je bila poprilično primitivna, a mlađoj se djeci to i svidjelo. Najveći je problem bio što se nije mogla shvatiti radnja nekih dijelova predstave, kao ni poruka. Bila je interaktivna, a ne bih je preporučio starijima od 5 godina.

Fran Tunuković, 15

 

Predstava je bila vrlo šaljiva i trajala je 55 minuta. Meni se predstava svidjela. Posebno mi se svidjelo to kako su lijepo pjevali, plesali i svirali. Ja bih ovu predstavu preporučila djeci svih uzrasta, osim beba i odraslima. Željela bih pogledati još neku predstavu sličnu ovoj.

Mara Lokas, 11

 

Podijeli s prijateljima
64.
MEĐUNARODNI DJEČJI FESTIVAL ŠIBENIK - HRVATSKA
22. lipnja - 6. srpnja 2024.
MDF_PLakat

Izdvojeno:

Kategorije

društvene mreže