IVICA I MARICA: Tko je sad taj Grba?!

Gradsko kazalište mladih, Split (HNK u Šibeniku)

Ova predstava mi se jako svidjela. Radi se o Ivici i Marici koje Sofia pošalje u šumu. Tamo upoznaju Gobu koji ih odvede do bake Jage… Predstava se znatno razlikuje od Ivice i Marice koje znamo. Po meni je bolje da se ne prikazuju normalni Ivica i Marica. Predstava je super.

Kate Berović, 10

U predstavi se radi o dvoje djece imena Ivica i Marica koji su imali zlu maćehu koja ih je izgladnjivala. Kad im je došao tata ona mu je lagala da su je oni mučili i ona ga je nagovorila da ih odvede u šumu i ostavi. Kad ih je ostavio oni su sreli čovjeka Grbu koji ih je odveo kod babe Jage. Kad su došlu kući bili su sretni.

Mak Imamović, 9

Ova predstava mi se svidjela i bili su dobri i smiješni. Ivica i Marica bili su smiješni i baba Jaga je bila dobra. Glumci su jako dobro glumili.

Daniel Ljumeži, 9

Ova priču slušam od svoje treće godine pa do sada. Ona će jednostavno djeci uvijek biti zabavna. U ovoj predstavi je glumilo samo 5 glumaca. Predstava je zbilja dobro osmišljena i zabavna.

Ema Bogdan, 10

U predstavi su bila dva glavna lika i četiri sporedna lika. Meni osobno najdraži lik je Gospodin Grba, on je imao dva lika u sebi Goba i Grba. Kad bi ga netko udario, promijenio bi lika. Kada je mama od Ivice i Marice umrla, njihov tata se ponovno oženio. Što znači da Ivica i Marica imaju maćehu. Maćeha se zvala Sofija, bila je zla. Pod svaku cijenu se htjela riješiti djece. Predstava je normalno završila sretno. Svidjela mi se predstava, jedina zamjerka je to što glumci su pričali bez mikrofona pa se nije baš sve razumjelo i čulo.

Anamaria Vuletin, 11

Ova predstava je bila odlična i jako smiješna. Glazba i nije bila nešto, a ocjena je 8 do 10.

Emil Vlahov, 10

Predstava je bila zabavna, bilo je adrenalina što mi se svidjelo. Nisam razumjela tko je bio Grba jer njega inače nema u knjizi. Najbolji lik mi je bio Grba, jednostavno je bio najsmješniji. Nisam sjedila u galeriji već u loži jer nas je tamo pustio zaštitar.

Marisa Perković, 10

Predstava je bila super, zanimljiva i zabavna. Glumci su savršeno glumili, a kostimografija odlična.

Petra Gotić, 10

Predstava Ivica i Marica je bila jako smiješna. Sve je bilo super i glumci i kostimografija. Nije mi se svidjela Ivičina i Maričina maćeha jer je jako umišljena i bezobrazna, a i tukla je Ivicu i Maricu. Bilo mi je jako tužno kad je otac ostavio Ivicu i Maricu u šumi. Vještica se zvala Jagoda, ali su je svi zvali baba Jaga. Najsretniji dio je bio kad su Ivica i Marica uspjeli pobjeći i kad ih je otac pronašao i odveo kući.

Katarina Grizelj, 12

Predstava Ivica i Marica je bila jako zanimljiva. Glumci su bili super, a Marica je meni osobno bila najbolja glumica. Svi su bili sretni nakon predstave. Glumci su se uživjeli u predstavu. Predstava mi je također bila jako šaljiva. Predstava je puno zabavnija kad se gleda uživo.

Rita Gostijanović, 10

U predstavi Ivica i Marica mi je najdraža glumica bila Marica, ali su svi glumci bili super. Predstava je bila dobra i zanimljiva. Svi su bili oduševljeni predstavom.

Barbara Mirić, 10

Podijeli s prijateljima
64.
MEĐUNARODNI DJEČJI FESTIVAL ŠIBENIK - HRVATSKA
22. lipnja - 6. srpnja 2024.
MDF_PLakat

Izdvojeno:

Kategorije

društvene mreže