Hrvatske vile i vještice: Vještica s nula pratitelja na Instagramu

Kazalište Prijatelj, Zagreb

Predstava mi je bila poprilično inspirativna, zabavna i zanimljiva. Svidjele su mi se priče o vješticama i vilama. Najviše mi se svidio dio kada su glumice stupale i kada je jedna od njih pričala metlama i pokazivala sve modele metli. Btw, na dolasku do Ljetne pozornice malo sam si zeznila nogu i kad mi se iskrenula čula sam krc (ne šaljite pomoć, sada mi je bolje).

Marisa Perković, 12

Ova predstava bila je zabavna i smiješna. Najviše nas je nasmijala priča o nastanku koronavirusa u kojoj je šišmiš izvrijeđao vješticu zbog pratitelja na Instagramu. Puno se pjevalo i plesalo. Mi smo se odlično zabavile i napravile intervju s glumcima.

Gabi Golaš , Ema Mucić, Ava Klisović, Lorena Miluličin, 11

Predstava je bila jako zanimljiva. Najsmješniji događaj mi je bio kad su glumci plesali. Najdraži događaj mi je bio kad je jedna glumica opisivala vještice. Glavni glumac je bio jako smiješan. Predstava mi je bila zabavna i vesela.

Ani Zeljak, 10

Predstava je namijenjena mlađem uzrastu no mogla je biti zanimljivija, malo za stariji uzrast. Radnja je zanimljiva i dobro obrađena. Glumice su lijepe i zgodne, no glumac je pomalo debeljuškast. Priča je zanimljiva i poučava o vilama i vješticama.

Ema Plazibat, 12

Ova predstava bila je šaljiva kada je glavni lik rekao da se naljutila vještica zbog nula pratitelja na Instagramu. Mene je ova predstava ispunila, na šaljiva bajka u ovo vrijeme 2021., nadam se da će biti još ovakvih predstava u Šibeniku.

Mey Berber , 9

Kasnila sam, ali sam vidjela otprilike o čemu se radi. Nisam previše pratila predstavu jer sam se gušila kokicama. Bila je dobra.

Lucija Vitas, 11

U 21.00 sati, 22.6.. ispred ispred katedrale sv. Jakova se održala predivna predstava Hrvatske vile i vještice. To je predstave za sve uzraste. Možda je show bio malo preozbiljan za niže uzraste. Izvođači su se potrudili i to se jako vidjelo. Predstava je, kad se uživite, super i poučna. Publika je bila zadovoljna. Izvođači su jako zabavni veseli. Na kraju su izvođači nagradili publiku pljeskom.

Sara Skert, 10

Na današnjoj predstavi nije bilo toliko loše. Bilo je sasvim okej (opet kažem). Samo što je bilo malo glumaca (tri). A ostalo je dobro. Najbolje do sad.

Mak Imamović, 11

Predstava je pričala o vilama i vješticama. Glumilo je troje glumaca. Bilo je jako smiješno i zanimljivo, mislim da je predstava pričala o nestvarnim stvarima. Održavala se na Ljetnoj pozornici. Sviđa mi se što su prikazivali neke legende i bajke. Jako je kreativna tema i nastup.

Nola Zlački, 9

Podijeli s prijateljima
64.
MEĐUNARODNI DJEČJI FESTIVAL ŠIBENIK - HRVATSKA
22. lipnja - 6. srpnja 2024.
MDF_PLakat

Izdvojeno:

Kategorije

društvene mreže