Ero s onoga svijeta: Jedva smo stigli na vatromet!

Zagrebačko kazalište lutaka, Ljetna pozornica

 

Meni se predstava Ero s onoga svijeta jako svidjela zato što je glazba u predstavi super, lutke su lijepe, glumci koji glume jako lijepo pjevaju. Zagrebačko kazalište lutaka je ovu predstavu izvelo vrhunski. Ta predstava govori nam o zaljubljenosti Miće u Đulu, ima sretan završetak!

Šimun Marinov, 9

 

Predstava mi je odlična jer se u Đula i Ero (Mičo) vjenčavaju i jer je jako lijepa predstava i ima puno detalja. Svidjelo mi se to kad je Ero svima govorio što rade umrli ljudi. Ali najviše mi se svidjelo to kad je Ero izašao iz slame i počeo pjevati na sav glas!!

Mihaela Šulić, 9

 

Predstava je bila glupasta. Nisam je baš najbolje razumjela. Više je bila za odrasle. Predugo je trajala pa se teško stiglo na vatromet.

Tea Rude, 9

 

Predstava mi se jako svidjela bila je puna glazbe i zabave. Bilo je čak i napeto, što mi se svidjelo. Jako mi se sviđa to što je bila lutkarska i što su glumci sjedili na stolićima i upravljali lutkama. Ideja je super i jako domišljata, to mi je bila prva takva predstava.

Mia Škarica, 11

 

Ja sam ove godine bila voditeljica na otvorenju festivala i tekst mi se jako sviđao. Cijela procedura do predstave je tekla glatko. Predstava mi se svidjela iako nisam fan mjuzikla i lutkarskih predstava, no ova je jednostavno imala savršen spoj lutaka opere i glume. Vidi se da su se glumci potrudili i oživjeli/živjeli kroz svoje lutke. Očekivanja su nadmašena. Voditelji su bili super. (TO SMO BILI JA I DINO KLARIĆ)

Eva Mušić, 10

 

Podijeli s prijateljima
64.
MEĐUNARODNI DJEČJI FESTIVAL ŠIBENIK - HRVATSKA
22. lipnja - 6. srpnja 2024.
MDF_PLakat

Izdvojeno:

Kategorije

društvene mreže