ČOKOLADA: I turisti su mogli gledati!

Teatro Paraiso, Španjolska

Čokolada je loša jer nema govora što mi ne smeta, a isto ima previše efekata i previše zvukova i humor je loš.

Jakov Perković

Meni je predstava bila jako dosadna, ali se malenoj djeci jako svidjela. Iz nekog razloga mi se sad baš jede čokolada te mi je cijelo vrijeme kazalište mirisalo na čokoladu. Jedino što mi se stvarno svidjelo je scenografija, bila je zanimljiva i izgledala je kao neka staromodna tvornica u kojoj su strojevi zamjenjivali ljude. Odrasli tijekom predstave su me živcirali jer je dosta njih bilo na mobitelima.

Ava Klisović, 13

Predstava je bila dobra za mlađe uzraste, ali meni se nije svidjela. Bila mi je malo dosadna jer su cijelo vrijeme samo trčali po pozornici. Jedino što mi se svidjelo je to što su u predstavi koristili pravu čokoladu. Muzika u pozadini mi je išla na živce. Svidjeli su mi se strojevi u predstavi i glumice su općenito dobro glumile.

Lucija Vitas, 13

Predstava mi je bila loša zato što je kopirala Charlieja Chaplina, ali dobro su naučile glumiti. Jedino što mi se svidjelo su kostimi i muzika. Pouka predstave je: uvijek radi svoj pravi posao.

Kaja Jakelić, 10

Iako sam na početku bila skepitična u vezi predstave, očekivala sam manje, no zabavila sam se. Bila je laka za pratiti, svidjelo mi se što nema govora jer bi tako i turisti mogli gledati. Jedina zamjerka jest što su potrošili foliju i čokoladu. Sigurna sam se se većini publike svidjelo. Pohvala za dvije glumice koje su same držale predstavu, mislim da je bilo izazovno pratiti glazbu. Također prvi put publika nije bila TOLIKO grozna i nepristojna.

Nika Silov, 13

Predstava je namijenjena za mlađe, ali je meni iskreno bila očajna. Jedino što mi je bilo dobro u predstavi je bila scenografija. Nakon predstave su uzele zdjele s čokoladom i sa svojim šporkim rukama stavljali djeci i odraslima čokoladu na nos. Da mogu opet pogledati ovu predstavu ne bih, jer su mi zgadili čokoladu.

Natali Vrlika, 13

Večerašnja predstava u kazalištu bila je “Čokolada”. Radi se o dvije žene koje rade u tvornici čokolade. Posao im se naposljetku svidi te se počnu zabavljati tekućom čokoladom. Predstava mi se malo svidijela, a malo ne. Prvo što mi je zaokupiralo pažnju je scenografija. Izgledala je baš kao tvornica iz 90-ih.

A drugo je to što je predstava bila kao film Charlieja Chaplina. Nije mi se svidjelo što nije bilo argumenata između glumaca te mi zato predstava nije bila baš nešto. Često nisam mogao shvatiti što se događa u predstavi zato mi nije bila toliko zabavna.

Mate Jakelić, 12

U srijedu sam otišla na predstavu “Čokolada” u kazalište. Radi se o ženi koja radi u tvornici čokolade i sve uvijek mora biti na svome mjestu bez trunke nereda. Njezine planove poremeti žena koje počinje raditi s njom. Ona joj sruši sva pravila urednosti te se sjajno zabave bez pravila i urednosti. Predstava mi se jako svidjela i bila je veoma zanimljiva.

Iris Huljev, 12

U ovoj predstavi se radilo o ženi koja je radila u savršenoj tvornici čokolade i koja obožava rutinu te čist i uredan prostor. Iznenada je došla zabavna i nespretna suradnica koja je polako preobrazila njen sterilan prostor i rutina, pa čak i nju. Odlična i zabavna gluma kao i efekti donijeli su dodatne bodove predstavi. Ova predstava iako je bila namjenjena mlađim uzrastima odlično je pokazala primjer situacije u stvarnom životu i pojasnila nam je da rušenje svakodnevne rutine i reda nekad može dobro utjecati na nas.

Lora Žaja, 13

Podijeli s prijateljima
64.
MEĐUNARODNI DJEČJI FESTIVAL ŠIBENIK - HRVATSKA
22. lipnja - 6. srpnja 2024.
MDF_PLakat

Izdvojeno:

Kategorije

društvene mreže