Bing Bang Bong: Buka u Muzeju

Glazbena radionica u Muzeju grada Šibenika imala je svoju prezentaciju.

Danas je u Muzeju grada Šibenika održano predstavljanje glazbene radionice ‘Bing Bang Bong’. Uz velik broj posjetitelja djeca su nam pokazala kako se bilo neobičnim instrumentima može odsvirati što god se poželi. Danas su na repertoaru bile svima poznate nam pjesmice ‘Bratec Martin’, ‘Blistaj, blistaj zvjezdo mala’ i ‘Kad si sretan’, što su djeca, malo je reći, dobro odsvirala.

Svi znamo kako je Muzej inače mirno i tiho mjesto, ali danas je to najmanje bio. Uz pjesmu, sve je živnulo, posjetitelji su se pridružili djeci pjevajući i pljeskajući te su tako zahvalili djeci na uloženom trudu i na lijepoj prezentaciji. „Falit će mi ova radionica, upoznala sam mnoge dobre prijatelje i naučila kako se od onoga što se čini otpadom, može puno toga napraviti, samo treba imati dobru ideju“, rekla mi je jedna sudionica ove radionice. Njezin kolega se složio da je na radionici bilo lijepo te je rekao kako bi volio češće ići na ovakve radionice.

Peter Kus, koji je bio voditelj ove radionice, iznenadio djecu rekavši im da neke instrumente smiju ponijeti doma. Radujemo se njegovom ponovnom dolasku na Festival i novim idejama.

Željana Karega, 18

Podijeli s prijateljima
64.
MEĐUNARODNI DJEČJI FESTIVAL ŠIBENIK - HRVATSKA
22. lipnja - 6. srpnja 2024.
MDF_PLakat

Izdvojeno:

Kategorije

društvene mreže