Bebe u akciji

‘Baja buf’ je predstava namijenjena djeci od 12 do 20 mjeseci.

U utorak i srijedu, u dvama terminima, u 18 i 19 sati, u prostorijama dvorane “Miminac” održana je plesna predstava za djecu od 12 do 20 mjeseci “Baja buf”. Sve četiri izvedbe bile su veoma posjećene, a klincima nije bilo ni na kraj pameti otići ranije, kako se to inače zna događati na predstavama za manji uzrast.

Iako je bilo predviđeno da se program izvodi u Gradskoj knjižnici, par sati prije prve predstave izvođači su zaključili da je prostor u dvorani adekvatniji, pa su djelatnici Knjižnice preusmjeravali sve zainteresirane, što je prouzročilo neznatno kašnjenje programa.

Ov nije predstava u klasičnom smislu riječi, već je više poput nekakve igraonice gdje se četiri voditelja oko pola sata igraju s klincima, a dobno ograničenje odnosi se na činjenicu da je ovakav vid programa prilagođen za djecu koja se već samostalno mogu kretati kroz prostor, ali još nemaju razvijene govorne vještine. Zanimljivo je da je ova predstava i inače veoma popularna, a sve izvedbe do kraja godine su rasprodane.

Također, Umjetničko izvedbeni kolektiv VRUM je i prošle godine trebao izvesti neku od svojih predstava, no otkazali su zbog vjenčanja svojih članova. Rado bi došli i sljedeće godine, naravno, s novom predstavom.

I da, najavljena je i nova verzija, tzv. ” Baja buf: Extended” za djecu od 5 do 6 godina.

Dora Josipović (19)

Podijeli s prijateljima
64.
MEĐUNARODNI DJEČJI FESTIVAL ŠIBENIK - HRVATSKA
22. lipnja - 6. srpnja 2024.
MDF_PLakat

Izdvojeno:

Kategorije

društvene mreže