ANKA: Film bez negativnih strana!

Počele su kinoprojekcije na legendarnim skalama na šibenskoj Gorici.

Nikad nisam gledao film kojem gledatelji plješću. Da, to ste dobro pročitali. Nisu pljeskali jedan put, već tri-četiri puta. No, prije no što nastavim sa svojim zapažanjima trebao bih nešto reći o radnji filma.

Film govori o Anki koja je zapravo siroče. U jednom trenutku u sirotište dolazi njezina prava majka kojoj se Anka neizmjerno raduje. Ubrzo Anka shvati da nju njena majka uopće ne voli. Tad ona pobjegne i nađe se na jednom imanju na kojem se kasnije sluškinja i jedan radnik vjenčaju te nju posvoje.

Ovaj film ima više pouka. No, ona glavna bi bila da bi djeca trebala imati djetinjstvo bez briga te da bismo svi trebali živjeti u sreći i prijateljstvu bez briga o novcu. Ovo je prvi film za koji mogu reći da nema negativnih strana. Jedina negativna strana je ona na strani organizacije. Na što mislim? Pa mislim na to da na početku filma nisu stavili dobno ograničenje. Da, ovo je film koji nije primjeren za sve uzraste, postoje mnoge scene koje nisu za malu djecu. Oni malo stariji su uživali u filmu, a oni mlađi su gledali mačku koja je sjedila u dječjim kolicima.

Sve u svemu, film je stvarno odličan i ne mogu dočekati drugi dio (valjda će biti drugi dio). Ono što moram napomenuti jest to da je ovaj niskobudžetni film izrađen kao i drugi holivudski filmovi. Čista desetka!!!

Emil Erak (15)

Podijeli s prijateljima
64.
MEĐUNARODNI DJEČJI FESTIVAL ŠIBENIK - HRVATSKA
22. lipnja - 6. srpnja 2024.
MDF_PLakat

Izdvojeno:

Kategorije

društvene mreže