ADRIATIKO: Ovo je poučno!

Talijanska drama HNK-a Ivana pl. Zajca u Rijeci u suradnji s Gradskim kazalištem mladih, Split

Predstava je bila dobra i zabavna i pomalo napeta i imala je puno avanture.

Dino Gnjidić Klarić, 7

Predstava je bila jako dosadna pa smo sjeli i gledali Netflix.

Mak Imamović, 11

Predstava mi se svidjela. U njoj se radilo o zagađenju mora. Najdraži lik mi je Andrea. Uglavnom, predstava je bila odlična.

Eva Mušić, 7

Predstava mi se svidjela. Najdraži događaj mi je bio kad su govorili očuvanju okoliša. Bila su tri izvođača.

Ani Zeljak, 10

Na Ljetnoj pozornici bila je održana predstava. Poruka predstave je bila da ne zagađujemo more i ocean. Iskreno mi je bilo i zabavno i dosadno.

Nela Paić, 10

Adriatiko je predstava za sve uzraste zbog pouke. Pouka je da trebamo čuvati prirodui. Predstava je dosadna no kasnije je bila u redu. Voljela bih da je muzika tiša i da ima manje efekata. Predstava je jako poučna.

Sara Skert, 10

Predstava mi se jako svidjela zbog toga što je jako poučna. Radi se o roniocima koji doživljaju razne pustolovine. Znači, dragi čitatelji, ako ste išli na predstavu neka ste išli, ali ako niste, sutra vam je zadnji dan festivala pa obavezno povedite djecu.

Tomislav Palinić, 12

Predstava je bila dobra, ali u početku malo dosadna. Kroz predstavu smo shvatile da se radi o pozivu u pomoć. Zemlja je tu bila prije i bit će poslije nas. Zagađujemo je i tako sebi otežavamo život. Trebamo se pokrenuti i nešto poduzeti po tom pitanju. Ova predstava nas treba nečemu naučiti i zato šteta ako ste je propustili.

Ava Klisović, Ema Mucić, Gabi Goleš, 11

Započelo je filmom, a kada sam to vidjela malo je reći da mi je pao mrak na oči. No na moju sreću uskoro su se pojavili i glumci. Rekla bih da je glavni lik u ovoj predstavi bila škrinja. Ona je otvorila i zatvorila ovu predstavu te su je glumci nazvali „poziv u pomoć“. Ova predstava nas je na više-manje zanimljiv način upozorila na naš odnos prema Zemlji, pogotovo oceanima i morima. Također nas je potaknula na razmišljanje rečenicom: „Ocean može živjeti s vama, ali i bez vas˝.

Petra Mušić, 13

Predstava je bila dobra po prvi put na festivalu. Publika je bila oduševljena kao i ja. Zabavan je bio dio pod morem, a to je većina predstave. Ja bih htjela opet gledati predstavu.

Pia Vidović, 10

Podijeli s prijateljima
64.
MEĐUNARODNI DJEČJI FESTIVAL ŠIBENIK - HRVATSKA
22. lipnja - 6. srpnja 2024.
MDF_PLakat

Izdvojeno:

Kategorije

društvene mreže