40 GODIŠNJIH DOBA: Ponosni smo na naše cure!

Osnovna škola za balet i suvremeni ples pri Osnovnoj školi Jurja Dalmatinca Šibenik

Predstava mi je bila zanimljiva i jako mi se svidjela. Cure su jako lijepo plesale i svaka točka mi je bila zanimljiva. Cure su svaku točku jako lijepo otplesale i kostimi su bili predivni.
Mirna Kero, 13

Danas smo na Ljetnoj pozornici gledale plesnu izvedbu 40 godišnjih doba. Vjerojatno se pitate zašto je tu 40, a ne 4 godišnja doba, zar ne? To je zato što je upravo 40 plesačica sudjelovalo u izvedbi. Kostimi i koreografija iznimno su nam se svidjeli, a o glazbi nemamo riječi. Ona je stvorila poseban ugođaj koji je učinio izvedbu puno boljom. Za većinu plesačica znale smo da su se bavile plesom već od prije, a jednu smo čak i intervjuirale. Možemo sa sigurnošću reći da nam je ova izvedba najbolja izvedba na Ljetnoj pozornici do sad!
Gabi Goleš, 12
Ema Mucić, 12
Lorena Mikuličin, 12
Ani Zeljak, 11

Predstava mi je bila izvanredna. Na puno dijelova nisam shvatio koje je godišnje doba, ali što se može. Skladbe su mi se svidjele sve osim jedne, a to je „Zvijezda“. Najljepši plesovi su mi bili za vrijeme ljeta.
Jakov Marinković, 10

Kao bivša učenica ove plesne škole moram priznati da sam jako ponosna na večerašnju izvedbu. Sve je bilo tako dobro, kostimi, glazba, baš je sve bilo usklađeno. Svaki pokret bio je toliko precizan, te nije bilo, barem meni, „vidljivih“ pogrešaka. Žao mi je što moja generacija nije imala priliku nastupiti na MDF-u.
Petra Mušić, 14

Bila mi je očaravajuća, odlična i fenomenalna svaka točka koju su plesačice izvodile. Ovo me zbilja poslalo u svijet plesa. Ja sam već odradila audiciju, tako da dogodine i ja idem u plesnu školu. U točkama sam uspjela prepoznati, proljeće, ljeto, jesen i zimu. Plesačice su bile stvarno perfektne! Svaka im čast!
Eva Mušić, 8

Predstava je bila dobra. Najljepše doba mi je ljeto, a najljepša izvedba je Blizu. U predstavi je glumica jedna curica sa radionice Nore. Predstava je imala 15 ili 17 točaka.
Dino Gnjidić Klarić,

Na Ljetnoj pozornici održao se suvremeni ples koji je otplesala „Osnovna škola za balet i suvremeni ples“. Predstava je podijeljena na 4 cjeline, proljeće, ljeto, jesen i zimu. Svako godišnje doba ima više izvedbi. Najviše mi se svidjela jesen. Tijekom predstave su se izmjenjivale solo i grupne izvedbe. Nastup mi se svidio.
Marijeta Rupić, 13

Danas sam posjetio Ljetnu pozornicu. Nije mi se baš svidjela zato što su većinom plesali. Nastupala je ženska plesna skupina. Preporučio bih ljubiteljima plesa ovu predstavu.
Josip Vujić, 12

Ovaj plesni nastup me očarao. Glazba je varirala između dinamične i napete, te polagane i uspavljujuće. Kostimi su bili zapanjujući, jedan predivan tamno plavi kostim me podsjetio na zvjezdano nebo, a jedan crveni na vatru. Započeli su i završili nastup istom točkom samo što su na početku bili odjeveni u crne, a na kraju i bijele haljine što mi se zapravo jako sviđa, asocira me na nekakve suprotnosti. Ovo je jedna od boljih predstava koje sam pogledala na ovom MDF-u.
Ava Klisović, 12

„40 godišnjih doba“ je predstava u kojoj su 32 plesačice iz „ OŠ za balet i suvremeni ples“ izvele 17 plesnih točaka. Svaka točka je bila posebna na svoj način. Glazba je bila divna i smirujuća, a kostimi šareni i raznoliki.
Tihana Paškov, 14

Ova plesna predstava mi se svidjela, a najljepše godišnje doba mi je ljeto. I svidjelo mi se kako su prikazali ljeto, zimu, proljeće, jesen u istom plesu samo crne boje kostima, a na kraju isti ples prikazali kao i na početku samo s bijelim kostimima. Mislim da su trebali samo malo promijeniti skladbu jer je bila slična za svaki ples. Ljubiteljima plesnih predstava preporučujem ovu predstavu.
Natali Vrlika, 12

Predstava mi se donekle svidjela. Bilo je zanimljivih dijelova, ali i nekih dijelova koji mi se nisu svidjeli. Bili su nezanimljivi i dosadni, ali je bilo i dobrih dijelova. Sviđa mi se kako su plesačice bile usklađene.
Fran Tunuković, 13

Predstava je bila veoma uzbudljiva. Nastupale su plesačice i bila su sva godišnja doba. Bilo je 17 plesnih točaka i dvije vrste plesa, bilo je oko 32 plesačice. Preporučujem svima da pogledaju. Bila je slikovita. Izvodila ju je „ OŠ za balet i suvremeni ples“.
Maša Relja, 13

40 godišnjih doba je predstava u kojoj sam ja plesala. Prije predstave to jest na probama smo bile jako nervozne. To mi se nije baš svidjelo. Kada je predstava počela zamalo smo umrle. Koreografiju smo malo pogriješile. Bila sam užasno bijesna, ali je na kraju sve ispalo lijepo. Završile smo s predstavom. Bila sam zadovoljna. Nadam se da će se ovo ponoviti.
Barbara Bujas, 10

Podijeli s prijateljima
64.
MEĐUNARODNI DJEČJI FESTIVAL ŠIBENIK - HRVATSKA
22. lipnja - 6. srpnja 2024.
MDF_PLakat

Izdvojeno:

Kategorije

društvene mreže