CIPELE: Smiješno i slatko

CIPELE: Smiješno i slatko

Cie La Tete a l'Envers, Belgija

 

Predstava mi se jako svidjela. Glumice nisu puno pričale, a taj dio što jesu pričale, pričale su na francuskom. Nisam ih baš razumjela. Predstava nije baš imala smisla, ali su je glumice odglumile na smiješan način.

Lemona Komožar, 11

 

Predstava mi se jako svidjela zato što su me te dvije glumice podsjetile na moju sestru i mene. Jedino što mi se nije dopalo je to što su pričale francuski i imale su blatne noge.

Ida Ruvelac, 12

 

U početku mi je bilo jako dosadno, ali na kraju ipak nije bilo toliko bezvezno. Glumice su mi bile simpatičnije nego jučer pa je i to dijelom pridonijelo. Svidio mi se dio s mamom cipelom i bebama cipelama, bilo je slatko. Jedino nisam baš mogla ozbiljno doživjeti glumice jer su zvučale kao minioni. Sve u svemu, predstava je bila neloša.

Ava Klisović, 13

 

U početku mi je predstava bila i malo dosadna (samo su zijevale, to mi se i nije svidjelo). Mislile sam da će takva biti stalno i da ću umirati od dosade, no to se promijenilo. Iako nisu baš govorile, mogla sam zaključiti što rade te pomalo kako se osjećaju. U jednom dijelu predstave cipele su oživjele i svidio mi se način na koji su oživljene jer svaka cipela je imala drugačiju priču.

Marieti Pavić, 11

 

Predstava mi je bila naporna i bezvezna. Pričali su na francuskom pa nisam ništa razumjela. Bilo je toliko dosadna da sam skoro zaspala. Glumice su bile jako naporne i neduhovite. Kada sam ušla, vidjela sam da je kazalište bilo poluprazno i sad mi je jasno zašto.

Natali Vrlika, 13

 

Ova predstava je iz meni nepoznatog razloga bila prazna, to jest kazalište, lože su bile prazne, a parter polupun ili bolje rečeno poluprazan. Pouke uopće nije bilo pa mi je predstava na neki način i besmislena. Scene su bile nepotrebno duge, a glumu mislim da uopće ne mogu komentirati jer je pokreta bilo malo, a govora još manje, jedino što bi mogla reći je da se glumice nisu dovoljno pratile, igrale su unaprijed i na neke radnje reagirale nekoliko trenutaka poslije. Imala sam veća očekivanja.

Nika Silov, 13

 

Predstava u trajanju od 50 minuta prikazala nam je dvije postolarke, Simone i Solange, koje izvrsno obavljaju svoj posao. Svaka cipela ima svoju osobnost, određenu prema boji i veličini, a one ih popravljaju, maze i paze. Tako su razigrane i maštovite da za svaku cipelu smisle priču. Ova izvedba je bila interesantna i simpatična, a svidjela se i maloj djeci koja su vikala i smijala se cijelo vrijeme. Ovu predstvu preporučam svima, a pogotovo mlađim uzrastima.

Lora Žaja, 13

 

Predstava mi je bila zabavna i smiješna i jako mi se svidjela. Smiješno, a i slatko mi je bilo kada je mama-cipela radila bebu-cipelu. Po meni glumice su jako dobro odradile svoj posao. Ova predstava mi je jedna od boljih.

Mara Lokas, 10

 

FOTO GALERIJE

FANTASTIČNA TURA

ČAROBNJAKOV UČENIK

MONTE LIBRIĆ

ČUDNOVATE ZGODE BARUNA MŰNCHAUSENA