POKRETNI MUZEJ CIRKUSA

POKRETNI MUZEJ CIRKUSA

Izvođači: Jadranka Žinić Mijatović, Petra Bokić i Nikola MijatovićPokretni muzej cirkusa je predstava u kojoj se radi o promjenama u razvoju cirkusa. Predstava je bila dobra. Na par trenutaka je bila dosadna. U predstavi je bilo žongliranja vatre i gutanja vatre. Glumci su glumili gladijatorske igre i još mnoge stvari. Najviše mi se svidio dio s gutanjem vatre.

Petra Vudrag, 11


Pokretni muzej cirkusa je ulična predstava. U njoj se radi o postanku cirkusa od Rimskog Carstva pa do danas. Predstava mi se svidjela jer su kroz smiješan i zanimljiv način objasnili cijelu povijest cirkusa. Neki dijelovi su mi bili dosadni, osjećala sam se kao na satu povijesti. Također su mi se svidjele akrobacije koje su radili, žongliranje s vatrom i gutanje vatre.

Nika Ninić, 11


U predstavi se radilo o razdoblju cirkusa kroz različite akrobacije. Plesali su s vatrenim čunjevima i to mi se najviše dojmilo. Također su dva cirkusanta progutali vatru. Nadam se da će ovakav cirkus opet doći u naš grad.

Iris Huljev

Pokretni muzej cirkus je ulična predstava. Govori o povijesti cirkusa. Na zabavan način su objasnili nastanak cirkusa i njegovu revoluciju. Bilo je samo tri izvođača koji su žonglirali popraćeni tekstom. Također su na kraju dva izvođača progutala vatru. Cijela se publika iznenadila. Dok sam slušala i gledala predstavu imala sam osjećaj kao da sam na instrukcijama iz povijesti. Ne znam kako su mlađa djeca uživala u pokretnom muzeju cirkusu zato što je tu više bilo pričanja nego zabave.

Sara Skert, 11

 

FOTO GALERIJE

FANTASTIČNA TURA

ČAROBNJAKOV UČENIK

MONTE LIBRIĆ

ČUDNOVATE ZGODE BARUNA MŰNCHAUSENA