CABARE JAGUAR: Komičan dojam se nije baš isticao

CABARE JAGUAR: Komičan dojam se nije baš isticao

Teater Jaguar, Švedska

 

Predstava je bila jako zanimljiva. Bilo je troje ljudi. Iskreno, nije bila baš super, ali to je samo moje mišljenje. Nije mi se baš svidjelo to što su glumili životinje.

Nola Zlački, 10

 

Predstava na početku nije bila baš zanimljiva, ali s vremenom je bila bolja. Plesali su, pjevali su i oblačili razne kostime. Sve u svemu predstava je bila dobra.

Mak Imamović, 12

 

Predstava mi se nije svidjela. Bio mi je jako dobar jedino paunov ples. Na početku su spomenuli da će na kraju izvesti hobotnicu. To me na početku jako veselilo, ali nije me oduševilo.

Eva Mušić, 8

 

Početak predstave nije bio zanimljiv. Svaka predstava koju sam pogledala u zadnja dva dana bila je zanimljivija i zabavnija. Pogotovo mi se nije sviđalo to što su dva člana diskriminirala trećeg, odnosno ženu. Znam je da predstava tako isplanirana, ali mi se to jednostavno nije svidjelo. Kraj predstave bio je zanimljiv zbog toga boja kostima pauna i neonskih boja na kostimu hobotnice. Gledalište je bilo poluprazno. Bilo je puno manje ljudi nego na otvaranju i „Ježevoj kućici“.

Ava Klisović, 12

 

Predstava na početku je bila dosadna, ali onda kad su počeli govoriti postala je smiješna. Svidjelo mi se kako su glumili životinje i kako su govorili tri jezika. Mislim da je ovo baš zabavna predstava za djecu i odrasle. Hobotnica i paunov ples su mi bili najbolji dio, a ostali su bili dosadni.

Natali Vrlika, 12

 

Cabare jaguar je predstava u kojoj su glumci Šveđani, meni osobno predstava nije bila baš najbolja, ali na nekim mjestima je bila zanimljiva. Svidjelo mi se na dijelu kada su se oni pretvarali da su hobotnice, a bilo mi je dosadno kada su se svađali. Ja inače znam engleski, ali neka djeca ne znaju, a pričali su na engleskom pa bi im na tome zamjerio.

Jakov Marinković, 10

 

Predstava je bila dobra, nije bila najbolja ako ćemo tako reći, ali svejedno mi se svidjela. Izvodili su cabare, objasnili su nam o tome i rekli tijekom predstave. Komičan dojam je važan, ali ovdje mi se nije baš isticao.

Maša Relja, 13

 

Predstava je bila na engleskom jeziku. Bila mi je jedna od dosadnijih predstava. Ja bih ovu predstavu preporučio mlađoj djeci. Kraj predstave mi je bio zanimljiv.

Josip Vujić, 12

 

Predstava mi se svidjela jer do sad nisam gledao sličnu predstavu. Sviđa mi se kako je bilo više različitih dijelova. Najbolji je bio paunov ples, ali mi se predstava također baš i nije svidjela. Očekivao sam malo više, ali predstava je ne loša.

Fran Tunuković, 13

 

Predstava, točnije radnja predstave me nije oduševila, štoviše bila mi je nezanimljiva. Jedino što mi se svidjelo bio je odnos izvođača s publikom. Zanimljivo mi je bilo kada su pričali na švedskom, a još zanimljiviji mi je bio njihov izgovor engleskog jezika. Vidjelo se da uživaju u tome što rade i svoju pozitivnu energiju uspješno su prenijeli na publiku.

Petra Mušić, 14

 

Predstava se održala na Ljetnoj pozornici. Predstavu su održali glumci iz Švedske. Predstava je bila dosadna. Jedino je zanimljivo bilo na kraju kad su se obukli u hobotnicu i plesali.

Andrej Huljev, 10

 

Glumci iz Švedske koji su glumili u ovoj predstavi su bili odlični, zanimljivi i super zabavni! Predstava se odvijala na Trgu Republike Hrvatske. U predstavi mi se najviše svidjela hobotnica. Predstava mi se svidjela i nadam se da ću imati još jednu priliku da pogledam ovakvu predstavu. Super mi je bilo kada smo ja i moje prijateljice napravile intervju s glumcima.

Nora Dubravica, 10

 

Odlični preformeri iz Švedske došli su na naš festival kako bi izveli zanimljivu predstavu, ''komediju'' koja nas je sviju nasmijala od uha do uha. Iako to nije baš izgledalo profesionalno, ipak mislim da je to bila i bit predstave. Meni se najviše svidjelo kad su izveli hobotnicu, kako oni kažu: hobotnika! Ja mislim da bi oni mogli doći za nekoliko godina i to bi bilo odlično i nadam se da će biti puno takvih smiješnih i zabavnih predstava.

Barbara Bujas, 10

 

FOTO GALERIJE

FANTASTIČNA TURA

ČAROBNJAKOV UČENIK

MONTE LIBRIĆ

ČUDNOVATE ZGODE BARUNA MŰNCHAUSENA