PINGVINI NE ZNAJU ISPEĆI KOLAČ SA SIROM: Pa naravno da ne znaju!

PINGVINI NE ZNAJU ISPEĆI KOLAČ SA SIROM: Pa naravno da ne znaju!

Dječje kazališta Branka Mihaljevića, Osijek (Ljetna pozornica)

 

Meni se ova predstava svidjela. Glumci su bili uživljeni te su dobro glumili. Scenografija i rekviziti mi se nisu svidjeli zato što nije bilo detalja. Kostimi mi isto nisu bili lijepi jer na njima nije bilo detalja. Priča predstave mi je bila dobra.

Filip Šarlija, 13

 

Očekivala sam nešto bolje, ali dobro. Moglo je biti puno bolje, a mogli su izostaviti i pištolj jer su prestrašili puno djece.

Nora Škarica, 13

 

Ova predstava mi je bila OK. Glumci su pokušavali nasmijati djecu. Jedini glumci su bili dva pingvina, kokoška i njen usisavač i gospodin Krt. Radnja predstave je ta da dva pingvina pojedu kolač od sira od gospodina Krta, pa mu pokušavaju napraviti novi. U tu se priču umiješa kokoš sa svojim usisavačem i tada nastaje ludilo!

Ema Bogdan, 10

 

Predstava se radila o dva pingvina koji pojedu kolač gospodina Krta, poslije otkrivaju da je Krtu rođendan te im dolazi i luda kokoš. Predstava mi se nije svidjela. Nije mi se svidjela jer je kokoš bila previše iritantna i predstava je bila za manju dob.

Kate Berović, 10

 

Predstava mi je bila dosadna zato što nije za moj uzrast. Radi se o kratkovidnom Krtu koji je sebi za rođendan naručio tortu sa sirom koju su pingvini pojeli, a kasnije nastaje kaos. Uglavnom pouka je da pingvini ne znaju ispeći kolač sa sirom.

Lara Živković, 13

 

Ova predstava mi je bila malo dosadna. Sve se radilo o kolaču sa sirom grožđicama. Pingvini su pojeli kolač sa sirom gospodina Krta, a onda su govorili da ne zna ispeći kolač sa sirom. Predstava je završila pjesmom: pingvini ne znaju ispeći kolač sa sirom.

Iva Đurica, 11

 

U predstavi se radilo o dva pingvina koja su pojela kolač sa sirom koji je kratkovidni Krt već odavno naručio za proslavu svoga rođendana. Uskoro je došla kokoš koja je pričala s pingvinima i stalno ponavljala: Pingvini ne znaju ispeći kolač sa sirom. Krt je došao na svoju proslavu i nije imao svoj kolač, ali je dobio jednu predivnu pjesmu. Predstava je završila tako što su svi prihvatili Krtovu ideju da sutra svi naprave kolač sa sirom. Predstava mi se i nije baš svidjela jer je bila djetinjasta.

Petra Mušić, 11

 

U predstavi “Pingvini ne znaju ispeći kolač sa sirom” mi je najdraži lik kokoš. Kostimi su mi se svidjeli te su bili smiješni, ali u predstavi su glumila samo četiri lika. Meni se predstava svidjela te mislim da je svima bila smiješna. Predstava je sve u svemu super.

Barbara Mihić, 10

 

Meni se predstava “Pingvini ne znaju ispeći kolač sa sirom” jako svidjela. Ova predstava mi je najdraža jer glumci nisu griješili. Svi glumci su bili jako smiješni. Jedino što mi se nije svidjelo je to što se mikrofoni u nekim dijelovima nisu dobro čuli. Likovi sui se jako uživjeli u svoje uloge što mi se jako svidjelo. Najbolji trenutak mi je bio kad su svi glumci krenuli pjevati. Najdraži lik mi je bio kokoš jer ima slične osobine kao i ja. Ona je zahtjevna, luda i smiješna. Ovu predstavu bih preporučila mlađoj djeci jer je za njihov uzrast. Predstava mi se sve u svemu svidjela.

Rita Gostijanović, 10

FOTO GALERIJE

FANTASTIČNA TURA

ČAROBNJAKOV UČENIK

MONTE LIBRIĆ

ČUDNOVATE ZGODE BARUNA MŰNCHAUSENA