VOLIM CRTANE FILMOVE: Bilo je i besplatnih letaka!

VOLIM CRTANE FILMOVE: Bilo je i besplatnih letaka!

Davor Gobac, glazbenik i slikarOva izložba je bila fascinantna. Slike su bile zanimljive, a posebno mi se dojmila „Pljas“ zbog raznih boja i stvorenja u njoj. Cijela izložba me podsjećala na neki alternativni svemir.

Ava Klisović, 12


Izložba mi se svidjela jer je drugačija od ostalih. Puno šarenih boja i čudnih oblika. Nikad nisam vidjela takvu izložbu.

Matea Peran, 11


Izložba je bila zanimljiva. Najviše mi se svidjelo što su slike bile šarene i različite. Svaka je bila šarenija od druge.

Lucija Vitas, 12


Danas smo kod Azimuta pogledale fenomenalnu izložbu Davora Gopca. Tamo su se nalazila razna umjetnička djela s motivima različitih crtanih filmova po čemu je izložba i dobila ime. Neka djela koja su bila izložena tamo su: Telefon, Pljas, Gitarista, Oblakoman, El. Diablo i naše najdraže Oblakoderi. Radovi su bili vrlo maštoviti i zanimljivi za sve uzraste, a naročito za djecu. Ondje također možete besplatno uzeti letak koji govori o cijeloj izložbi, ali najviše o umjetniku Davoru Gopcu. Ova izložba je stvarno vrijedna gledanja i mislimo da bi je svi trebali doći pogledati.

Gabi Goleš, 12
Ema Mucić, 12
Lorena Mikuličin, 12
Anđela Slavica, 12
Ani Zeljak, 11

 

 

FOTO GALERIJE

FANTASTIČNA TURA

ČAROBNJAKOV UČENIK

MONTE LIBRIĆ

ČUDNOVATE ZGODE BARUNA MŰNCHAUSENA