KONCERT ZA BEBE: Mislili smo da se natječu u puzanju...

KONCERT ZA BEBE: Mislili smo da se natječu u puzanju...

Musicalmente, Portugal

 

Na početku kad sam vidjela pozornicu, mislila sam da će se bebe natjecat u puzanju zato što su strunjače na pozornici izgledale kao poligon. Koncert bi više nazvala „Uspavanka za sve“ jer sam skoro zaspala.

Eva Mušić, 8

 

Koncert mi se jako svidio iako nisam beba. Bilo je više izvođača koji su svirali jedan instrument. Znao sam da će mi se svidjeti zato što volim bebe.

Tomislav Palinić, 13

 

Predstava počinje sa upoznavanjem voditelja koncerta s mamama, tatama, bakama. Voditelji su pozvali bebe i njihove roditelje na pozornicu. Na pozornici su pjevali i plesali. Imali su pratnju saksofona i harmonike. Meni je koncert bio dosadan, ali on ipak nije za moj uzrast.

Marijeta Rupić, 13

 

Predstava je umjesto u 19 sati počela u 19 sati i 13 minuta. Na pozornici su se pojavile dvije žene i jedan gospodin koji je držao neku bebu. Počeli su pjevati i pričati na engleskom. Otvorili su se zastori i iza je bio neki dvorac od toalet papira iz kojeg je poslije izašao neki čovjek koji je svirao saksofon. Bila su još dva svirača. Pozvali su bebe da sjednu na pozornicu i uživaju u koncertu. Poslije je neki čovjek počeo oponašati žabu i tad sam otišla. Predstava je bila toliko dosadna da mi je postala zanimljiva.

Mirna Kero, 13

 

Koncert za bebe bio je koncert/predstava za djecu mlađeg uzrasta. Moja kolegica Monika komentirala je predstavu „Izgleda kao prizivanje sotone“. Djeca su trčala po pozornici, a šest glumaca je je sviralo i pjevalo. svjetla su se mijenjala iz crvenog u plavo svaku minutu. Nisam zadovoljna ovom predstavom.

Nikolina Mišura, 10

 

Predstava je trebala početi u 19 sati, ali je počela u 19 sati i 11 minuta. Nas su namjerno natjerali da sjednemo u lože da ne bih išli na pozornicu. U početku je sve bilo dobro, ali kada su djeca došla na pozornicu, dvorana se pretvorila u pakao. Jedno dijete plače, drugo viče, treće pada, četvrto pleše, osmo sjedi, a dvadeseto jaše po mami. Bila su 3 pjevača i 3 svirača. Kad su svjetla postala crvena izgledalo je kao prizivanje demona.

Monika Bolanča, 10

 

FOTO GALERIJE

FANTASTIČNA TURA

ČAROBNJAKOV UČENIK

MONTE LIBRIĆ

ČUDNOVATE ZGODE BARUNA MŰNCHAUSENA